CGI

Solution Architect, Umeå/Örnsköldsvik

Rekryterare
CGI
Plats
Umeå
Annonserat
den 9 oktober 2017
Stängs
den 2 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I Umeå & Örnsköldsvik tycker vi om att utmana och ta vara på innovativa idéer. Vi ligger i absolut framkant kring digital transformation och hur man med hjälp av IT på nya sätt kan stötta våra kunders kärnverksamhet. Det är bland annat därför vi fått uppmärksamhet internationellt för våra portallösningar och tillämpningar kring Hololens och Augmented Reality(AR).

Hos oss erbjuds du en roll där du får ta stort eget ansvar och får möjlighet till personlig utveckling. Här är det högt i tak och snabbt till beslut! Du kommer att få uppleva kraften i ett bolag med över 65 000 anställda som ger oss en stabilitet och dessutom möjligheter att realisera det vi väljer att fokusera på.

Vi behöver dig - som är positiv, tycker att ett arbete ska vara roligt och tillsammans med oss vill bryta ny mark lokalt!

Vi behöver bli fler arkitekter eftersom kunder efterfrågar vår stöttning och vägledning allt högre upp i verksamheten. Har du arbetat i en uttalad arkitektroll och i den rollen förutom ansvarat för lösningens tekniska arkitektur även beskrivit, motiverat och förankrat de arkitektoniska val som gjorts? Då är du garanterat den vi söker!Meriterande om du har:

  • deltagit i någon form av arkitektgruppering
  • haft en aktiv roll i att, i dialog med beställare och andra intressenter, fastställa vilka krav och egenskaper som en lösning ska ha. Sedan ansvarat för att beskriva den arkitektur som ska stödja dessa egenskaper och att verifiera de val som gjorts.
  • ett tekniskt djup som gör det möjligt att utveckla och verifiera en kandidatarkitektur.
  • certifiering inom området.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som att du är driven, trivs med att leda andra och är duktig på kommunikation.

Tycker du det låter intressant att vara en del av vår dröm som betyder att du genom ett delat ägarskap är med och utvecklar vårt företag? Sök i sådana fall redan idag!

Ta gärna kontakt med mig direkt om du har frågor eller funderingar

MvH Daniel
d.sundqvist@cgi.com
070-9197078

Solution artitect, CGI , Umeå , Örnsköldsvik

Utveckla din karriär hos oss.
Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • English
  • Solutions Architecture
  • Swedish