CGI

Heroma, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 9 oktober 2017
Stängs
den 20 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

HRM Public levererar tjänster och lösningar inom HR-, schemaplanering och lön till kunder i offentliga sektorn. Vi ser en stark tillväxt med många nya kunder och söker nu fler projektledare.

I rollen som Projektledare kommer du att ansvara för införandeprojekt av HR- och Lönesystemet Heroma. Din roll är att leda och samordna projektaktiviteter både internt och i relation till kund. Du ansvarar för att driva projektet i enlighet med CGI:s projektmodell och för att leverera projekten inom tid och budget. Det innebär även löpande rapportering och dokumentation av status, progress, finansiellt utfall och prognos. Du rapporterar i projekten både till en intern och till en extern styrgrupp.

För att lyckas i rollen som Projektledare ser vi att du har dokumenterad erfarenhet av att leda systemimplementationsprojekt, helst av löne- eller HR-system. Förmågan att skapa en stark gemenskap i dina projekt; med dina kollegor likväl som med kundens team och intressenter är viktigt. Du är duktig på att sätta dig in projektens aktiviteter på en tillräckligt detaljerad nivå så att du kan förstå beroenden och att lösa eventuella problem. Vidare är du även van att arbeta strukturerat och du drivs av att säkerställa leverans mot uppsatta mål.

Som projektledare hos oss ser vi att du har:

  • Vana av projektledning i komplexa projekt
  • Mycket god kommunikativ förmåga och ledaregenskaper
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • En hög grad av affärsmannaskap
  • God teknisk- och verksamhetsmässig kunskap kring löne- och HR-system

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Per Pupini: +46 76 1356172

Projektledare, Heroma, lönesystem, HRM Public

Utveckla din karriär hos oss.
Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Communication (Oral/Written)
  • Leadership
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Project Management
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb