Operativ chef till tillväxtbolaget ArkivIT!

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholms län
Annonserat
den 6 oktober 2017
Stängs
den 30 oktober 2017
Kategori
Ledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
ArkivIT är experter inom digital arkiv- och informationshantering, företaget grundades 2010 och har oberoende konsulter med uppgift att hjälpa och säkerställa att viktig information bevaras och hålls tillgänglig. Inom området digital arkiv- och informationshantering erbjuder ArkivIT tjänster som verksamhetsutveckling, löpande stöd, IT-lösningar, e-arkiv och kurser.

Är du vår nya operativa chef, som strategiskt och taktiskt leder vår organisation mot våra mål?

Som operativ chef är du ansvarig för konsult- och försäljningsorganisationen där ditt ansvar är att driva verksamheten i det dagliga arbetet. Din roll i ledningsgruppen är att arbeta strategiskt i företaget och bidra till den tillväxt som ArkivIT står inför. Samtidigt ska du kunna leda, coacha och följa upp din personal utifrån mål och resultat genom ett agilt förhållningssätt.

 

Kvalifikationer                                                                 

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning samt har erfarenhet av att leda en konsultverksamhet. Du är en affärsdriven ledare, som klarar av att leda en verksamhet under tillväxt. Du är van att följa upp debiteringsgrad och kan förmedla konsultrollen till dina medarbetare. Vi söker dig som förstår affären i ett större sammanhang och är en god representant för verksamheten internt och externt. Du skapar resultat genom att ge medarbetarna möjlighet att självständigt göra goda arbetsprestationer.

 

Som person

Är du en närvarande chef med förmågan att inspirera, entusiasmera, samt stötta och leda verksamheten utifrån målstyrning, utveckling och uppföljning. Arbetet innebär mycket kontakt med människor vilket ställer krav på flexibilitet och mycket god kommunikationsförmåga. 

Du är en tydlig ledare som coachar ditt team, samt är lyhörd och ödmjuk i ditt ledarskap. Som person är du prestigelös, stabil och trygg. Du har förmågan att skapa goda relationer med din omgivning, samt är duktig på att strukturera och prioritera. Du behöver vara en lagspelare med stort tålamod och kunna hantera många olika arbetsuppgifter parallellt.

 

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis Executive, kontakta gärna chefsrekryteringskonsult Louise Harrysson 073- 059 82 41, louise.harrysson@se.experis.com Karin Steen 070-940 08 06 karin.steen@experis.com för frågor.

 

Liknande jobb

Liknande jobb