Sogeti Sverige AB

BI konsulter till Sogeti i Nyköping

Plats
Nyköping
Annonserat
den 10 oktober 2017
Stängs
den 20 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi på Sogeti har ett driv och intresse kring BI som är både nationellt och lokalt. I Nyköping har vi de senaste åren tagit allt starkare kliv framåt och fler och fler konsulter arbetar med BI, alltid med fokus på att leverera högklassiga tjänster i teknikens framkant. Därför söker vi nu dig som vill ta denna satsning vidare och växa tillsammans med oss!

I och med vårt fokus på Business Intelligence finns många års erfarenhet samlat både på kontoret lokalt eller våra systerkontor runtom i landet. Du bidrar till att förvalta och utveckla denna kompetens och vårt know-how i ett nära samarbete tillsammans med våra kunder.

Sogeti Nyköping har ett nytt och modernt kontor, centralt beläget med närhet till spännande kunder och projekt inom hela regionen. Vår arbetsplats präglas av positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Lika viktigt är vår satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och som konsult.

Vi tror att du är en person som i någon form har arbetat med BI och som förstår hur bred denna kompetens är. Din huvudsakliga plattform är kanske Microsoft, eller någon annan av de stora aktörerna inom området.

 

Hör gärna av dig till mig, Emanuel Hasselvärn, så tar vi en dialog kring möjligheterna hos oss på Sogeti i Nyköping!

Liknande jobb

Liknande jobb