IT ansvarig rekryteras till Strängnäs Bostad

Plats
Södermanlands län, Strängnäs
Annonserat
den 9 oktober 2017
Stängs
den 13 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Moderbolaget Strängnäs Fastighets AB med dotterbolaget Strängnäs Bostads AB - är det kommunala fastighets- och bostadsbolaget. Den goda värden. Vi bygger, äger, förvaltar och hyr ut kommunala verksamhetslokaler och hyreslägenheter i Strängnäs kommun. Vi finns och är verksamma i alla kommundelar inom Strängnäs kommun. Vi vill vara den goda värden för alla våra hyresgäster och erbjuda goda verksamhetslokaler och bostäder med en hög servicenivå. Därför arbetar våra medarbetare och entreprenörer kontinuerligt med att underhålla och förbättra våra bostäder och bostadsområden. För mer information om bostadsbolaget se www.strangnasbostadsab.se.

Vill du bli delaktig i en expansiv samhällsutveckling? Vill du som IT ansvarig bli en del av vårt professionella team och vara med och utveckla verksamheter och bolag? Vill du ha stimulerande arbetsuppgifter och goda möjligheter till personlig utveckling? Då är det här en tjänst för dig!


Arbetsbeskrivning

Nu har du chansen att få arbeta i en ny spännande och utvecklande roll som IT ansvarig hos Strängnäs Bostad AB.

Under flera år framöver kommer digitaliseringen att radikalt påverka alla delar i företaget. Den påverkar även hyresgästen som snart kommer ta för givet att de kan optimera sin vardag genom digitala tjänster. Digitaliseringen innebär krav på regelverk som måste följas och risker som behöver minimeras. Därför söker vi nu en IT ansvarig som skall göra så att Strängnäs Bostads IT fungerar. Utvecklingen går snabbt och din roll blir att leda och föra oss till framtiden.

Du ansvarar för den dagliga IT miljön, supportar och samordnar all IT inom organisationen inkl telefoni, datorer, nätverk och servrar. Du ska genomföra riskanalyser och skapa struktur, rutiner och arbetssätt för informationssäkerhet och dokumenthantering.


Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT och teknik och som kan förstå systemsamband ur ett IT  och ett ekonomiskt perspektiv. Du har akademisk utbildning med inriktning mot Data och IT, exempelvis systemvetenskap eller datateknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person är du organiserad, strukturerad och besitter en god analytisk förmåga. Vidare har du lätt för att ta dig an nya förhållningssätt och du är öppen för förändring. Goda  kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete i en fartfylld miljö med höga målsättningar. Som IT ansvarig får du möjligheten att arbeta i en roll som inte bara kommer att påverka dig personligen i din utveckling utan du kommer även att få vara med och påverka och utveckla Strängnäs Bostads framtid.

Kontaktperson
Den här rekryteringen görs i samarbete med Experis. Du visar intresse för den här tjänsten genom att registrera ditt CV med ett personligt brev om varför du är rätt person för Strängnäs Bostads AB. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carina Riström, 021-15 19 47.

Vi ser fram emot din intresseanmälan!

Liknande jobb

Liknande jobb