Supporttekniker till IT-Support i Göteborg

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Lön
Fast lön
Annonserat
den 10 oktober 2017
Stängs
den 30 oktober 2017
Ref:
61E5CE04-1107-489C-BA18-A766572E4B7B
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Vill du utveckla dina kunskaper inom teknik och IT, då kan du jobba som supporttekniker hos vår kund i Göteborg.

Här får du en utåtriktat och praktisk roll inom IT och teknik där du får hjälpa användare inhouse med tekniska problem on site. Du får möjligheten att arbeta inom teknik och service på ett välkänt företag inom retail i Göteborg samt att du får utveckla din kompetens inom nätverk, installationer, Mac, och Windows hands on i en support-roll. Välkommen att söka!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du löser varierade tekniska problem tillsammans med trevliga kollegor. Som supporttekniker blir Du en viktig förstärkning till vår kunds servicedesk där du hjälper användare inhouse med teknisk support. Du får även detta:

 • En händelserik miljö hos ett stort internationellt företag inom retail
 • Motiverande och tekniskt kunnande kollegor
 • Mycket kontakt med intern personal och slutanvändare
 • Ett företag som sätter kunden i fokus

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Beställa datorer och tillbehör
 • Skapa konton och behörigheter för slutanvändare
 • Installera och felsöka på datorer (Mac), projektorer och annan IT-utrustning
 • Registrera ärenden i Nilex samt att dokumentera företagets rutiner och att ta fram instruktioner

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad på ett internationellt företag inom retail som ligger i södra delen av Göteborg. Du blir en del av ett team på totalt 8 personer på helpdesk-avdelningen varav 3 personer i ditt arbetsområde. Detta är ett konsultuppdrag på inledningsvis 6 mån med start senast vid årsskiftet (beror på din uppsägningstid). För rätt person finns stora chanser för en fast anställning hos företaget.

VEM ÄR DU?

Som person är du social och angelägen om att ge god service. Du tvekar inte att kavla upp ärmarna och hugga tag där behovet finns. Du hjälper och assisterar användarna på ett pedagogiskt sätt. Du har förmåga att snabbt ta till dig nya tekniker och sätta dig in i olika typer av problem.

Vi ser även att du som söker har ett ödmjukt förhållningssätt och är flexibel och kreativ då du behöver kunna förstå och förklara tekniska lösningar för personer både med och utan tekniska förkunskaper. Dessutom har du stor initiativförmåga och förmåga att arbeta självständigt då du ofta är agera ensam ute på företaget.

Vi söker dig som har:

 • Goda kunskaper i svenska både tal och skrift
 • Gymnasium/eftergymnasial utbildning med IT som inriktning
 • Arbetslivserfarenhet inom IT-support och helpdesk eller liknande
 • Erfarenhet av MS Outlook, Windows, MAC support och andra Apple produkter samt ärendehanteringssystem

Det är också meriterande om du har kunskaper inom remotehanteringsverktyg, MDM och mobila enheter samt ITIL (Information Technology Infrastruktur Lirar) eller likvärdig process.

INTRESSERAD?

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.