It-konsult / Systemkonsult inom Linux till Atea

Rekryterare
Atea
Plats
Örebro län, Örebro
Lön
Fast lön
Annonserat
den 31 oktober 2017
Stängs
den 2 november 2017
Ref:
C55DB6EA-809A-4DC2-BAC6-5DACC91E96EC
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du erfarenhet inom Linux och infrastruktur? För rekrytering till Atea i Örebro söker vi nu en erfaren systemtekniker.

Vill du vara med och bidra till en fortsatt framgångsrik utveckling på Atea? Nu söker vi en IT-konsult som kommer att arbeta konsultativt inom Linux och infrastruktur mot Ateas kunder i Örebro län. Du kommer att arbeta i stora och små projekt samt ha ett stort eget ansvar.

Atea Örebro består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Vi har under de senaste åren genomgått en tillväxtresa och idag arbetar idag 62 drivna medarbetare i moderna lokaler i centrala Örebro. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur med framåtanda, humor och kamratskap. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana våra kunder med våra lösningar. Och vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som IT-konsult kommer du att vara delaktig i projekt inom infrastruktur hos flera av Ateas kunder. Merparten av din tid kommer att spenderas på plats hos kunder i Örebro län. 

Rollen innebär att arbeta med framtida teknologier och att agera kunskapspartner för Ateas kunders IT-miljö. 

Arbetet kommer att varieras med självständiga mindre projekt, blandat med mer omfattande projekt i team med förändringar i kundens miljö. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur med många formella och informella aktiviteter och med goda utvecklingsmöjligheter. Vi tillhandahåller de verktyg och möjligheter som du behöver för att utveckla dig själv och vår verksamhet. Vi har ett gemensamt syfte och mål - att göra komplicerade infrastrukturlösningar enkelt för våra kunder. Här råder högt i tak och verksamheten genomsyras av våra värderingar:

 • Vi vill mer!
 • Vi brinner för det vi gör!
 • Vi tar personligt ansvar och sätter laget före jaget!

VEM ÄR DU?

För att lyckas som systemkonsult ser vi gärna att du har några års erfarenhet inom några av följande områden:

 • Red Hat Enterprise Linux eller motsvarande
 • Shellscript (ex bash)

Det är meriterande om du har kunskap inom:

 • ITIL
 • Python
 • Nätverk
 • Säkerhet
 • Microsoft Active Directory
 • Virtualisering

Vi ser gärna att du har aktuella certifieringar inom något ett några av ovan nämnda områden. 

Som person är du öppensinnad och lösningsfokuserad med ett genuint intresse för teknik. Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Vidare så har du lätt för att samarbeta i projekt och är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt.

Rollen som konsult på Atea förutsätter att du har en tydlig struktur och kvalitetstänk. Du har förmågan att kunna sätta dig in i ett företags verksamhet och identifiera deras behov och krav samt att kunna se mer än en lösning på ett problemområde. Du vågar utmana kunden i frågeställningar rörande IT och deras verksamhet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar. Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen

Liknande jobb

Liknande jobb