2nd line Supporttekniker till SEB i Solna

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Solna
Lön
Fast lön
Annonserat
den 10 oktober 2017
Stängs
den 7 november 2017
Ref:
62CA76AB-CD19-433A-8EC7-5663C54F8B59
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta med vår nya e-tradingplattform för räntefondsmarknaden och bli en nyckelperson för oss?

Nu söker vi supporttekniker (2nd line) till avdelningen för vår e-handelsplattform för valuta i vårt nya kontor i Arenastaden i Solna.

Om tjänsten

Du kommer framförallt att arbeta med ett större projekt som syftar till att automatisera vår handel med ränteinstrument. När projektet avslutas övergår tjänsten till en förvaltnings-och supportroll, som bland annat innebär att stötta interna användare av den nya plattformen. Arbetet varierar och består bland annat av problemlösning, systemintegration, underhåll, installationer, konfiguration och testning. För dig som gillar utmaningar finns det även möjlighet att arbeta med valutahandel och våra valutahandelssystem. Du kommer att ha flera kontaktytor och arbeta i nära samarbete både med kollegor inom och utanför avdelningen, men även med externa leverantörer och marknadsplatser.

Avdelningen består av 31 medarbetare och 13 konsulter. Denna tjänst ingår i ett team på sju medarbetare där fem arbetar med 2nd-line-support tillsammans med en nätverksspecialist och en teamledare. Vi har ett agilt arbetssätt och använder scrum.

Vem söker vi?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara tekniskt intresserad, tycka om att samarbeta, sträva efter att lära dig nytt och dela med dig av din kunskap till andra. Du behärskar svenska och engelska väl. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i 2nd-line-support och med systemintegration under några år, men det är inget krav. Det är även meriterande om du har arbetat med system för räntefondsmarknaden eller med trading.

Att arbeta på SEB

Du kommer att arbeta i en spännande bransch som genomgår stora förändringar och på en arbetsplats som präglas av företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Hos oss får du använda och bygga vidare på din talang, bland annat genom värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi förstår värdet av ett flexibelt arbetsliv, friskvård och anställda som mår bra. Vidare har vi sedan starten tagit en aktiv del i samhällsutvecklingen och som anställd har du exempelvis möjlighet att bidra genom stiftelsen Mentor Sverige.

Läs gärna mer om vår organisation, hur vi ser på vår roll i samhället och vår vision på sebgroup.com

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb