Finsktalande onsite / IT-supporttekniker till NCC

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Solna
Lön
Fast lön
Annonserat
den 10 oktober 2017
Stängs
den 30 oktober 2017
Ref:
13130CF2-A395-43F1-AD28-F55638135F05
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som vill vara med och utveckla tjänsten som IT-supporttekniker för NCC Industry i Solna.

Du har nu möjlighet att bli en del av en storsatsning på ett av nordens största Byggföretag. Vi söker dig som kan finska och söker ett omväxlande tekniskt arbete där service ställs i fokus.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En spännande och varierad tjänst där ingen dag är den andra lik. Du blir själv delaktig att planera ditt arbete efter behov och intresse. Här får du användning för dina språkkunskaper, kommunikativa förmågor och breda IT-kompetens. I rollen jobbar du varierat med både onsite-support och i servicedesk.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att koordinera IT-beställningar, inom bland annat:

  • Nätverk/WAN
  • Applikationsupport
  • Printers
  • Siter: sätta upp, förvalta och lägga ner

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är en långsiktig konsulttjänst där du kommer ha nära kontakt med den interna IT-supporten samt de leverantörer som företaget arbetar med. I ditt arbete kommer det innebära mycket resor.

  • Du kommer att supportera på NCC Industrys verksamhetssystem där Onsite krävs
  • Dokumentera arbetet via ärendehanteringssystem
  • Vara väl informerad om NCCs support och beställningsrutiner
  • Uppföljning av NCC Industrys IT-leverantörer
  • Delta i IT projekt eller projekt i verksamheten där IT-kompetens behövs

VEM ÄR DU?

I den här tjänsten ser vi att du har en bred IT-kompetens och gärna har tidigare erfarenhet som supporttekniker med ärenden motsvarande svåra 1st-line ärenden eller 2nd-line. Du har även kunskap om nätverk och kommunikationslösningar. Vi ser också att du är flytande i svenska samt finska. För denna tjänst är körkort ett krav.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.