Systemadministratör till Nordea i Kista

Rekryterare
Nordea
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 5 oktober 2017
Stängs
den 1 november 2017
Ref:
74E1416F-815C-41FB-805E-8C4153E11FF8
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Till Nordea söker vi nu en systemadministratör till Business Support! Är du intresserad av att jobba med system på bank? Sök här!

Nordea söker en medarbetare med ett stort intresse för IT och finans som vill bidra till en bättre och säkrare värld. Här kommer du få jobba med bankens IT-system kopplat till arbetet med penningtvätt och dagligen stötta alla kollegor i banken inom detta. Vill du följa med på bankens fortsatta resa att stärka upp det här centrala området? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som systemadministratör inom Business Support på Nordea kommer du vara en viktig kugge i arbetet som strävar efter att förhindra penningtvätt och sanktionsbrott. Här erbjuds du en central roll på en av Sveriges största banker, där du får stora möjligheter att växa - både som person och i din yrkesroll. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

På Business Support kommer du arbeta med systemet som stora delar av banken arbetar i. Här är du ett IT-stöd för alla som jobbar med frågor som rör AML och sanktioner.

Du kommer att:

  • Lägga upp användare och sköta administration kring rättigheter i systemet
  • Ta emot och besvara inkommande mail med frågor 1st line rörande systemet eller behörigheter
  • Göra dagliga kontroller och följa upp pågående ärenden och säkerställa att allt fungerar som det ska
  • Ansvara för User Acceptance Test i systemet i samband med uppdateringar och förändringar 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här kommer du bli en del av Nordea och vara med på resan till att göra samhället till en säkrare och tryggare värld. Du arbetar tillsammans med kollegor i både Sverige och Danmark men hantera ärenden globalt. 

Du kommer att jobba som konsult via oss på TNG, ett uppdrag på 6 månader med start 1 november 2017. Kontoret ligger i fräscha lokaler i Kista i västra Stockholm.

VEM ÄR DU?

Till rollen som systemadministratör inom Business Support söker vi dig som är nyfiken, analytisk och som har ett stort intresse för IT, bank och finans. 

Vi söker dig som:
Har relevant utbildning och praktisk erfarenhet av systemadministration. Du bör ha goda kunskaper inom användarsupport och vara duktig och tydlig i kommunikation då du hanterar och följer upp ärenden självständigt. Det är också viktigt att du är flytande i tal och skrift på svenska och engelska, ca 95% av arbetet sker på engelska. 

Som person har du en fallenhet för system och drivs av att lära nytt och hjälpa andra. Du är kommunikativ, noggrann och ansvarsfull. Eftersom du hanterar ärenden självständigt är det viktigt att du trivs att arbeta mot deadlines och lägger stor vikt vid ett proaktivt och strukturerat arbetssätt. Det är också viktigt att du har hög integritet och förståelse för vad det innebär att arbeta med sekretessbelagd information. 

Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan direkt!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Nordeas vision är att vara en stor europeisk bank, erkänd för sina medarbetare, som skapar betydande värde för kunder och aktieägare. Vi gör det möjligt för våra kunder att nå sina mål genom att erbjuda ett brett utbud av produkter, tjänster och lösningar inom bank, kapitalförvaltning och försäkring. Nordea har cirka 11 miljoner kunder, cirka 800 kontor och är bland de tio största bankerna i Europa när det gäller det totala börsvärdet. Nordeaaktien är noterad på NASDAQ OMX Nordiska Börs i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn.