.NET-utvecklare till nystartat team -Handelsbanken

Rekryterare
Handelsbanken
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 2 oktober 2017
Stängs
den 2 november 2017
Ref:
0B760B65-9F46-47DD-9E33-3B0C1FDB1D69
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu får du som .NET-utvecklare möjlighet att vara med från starten i Handelsbankens områdessatsning; Internkonsult.

Vill du ha det bästa av två världar? Tilltalas du av trygghet och långsiktighet i kombination med en dynamisk variation som konsultrollen innebär? Just nu får du möjlighet att bredda din .NET erfarenhet och jobba som internkonsult på Handelsbankens nybildade område!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kan du vara säker på att du får en varierad roll och möjlighet att involveras i projekt där du växer som utvecklare! Här kommer du bland annat att få:

  • Bli en del av en spännande resa där du får möjlighet att sätta din prägel
  • Varierad roll där du får bredda din kompetens som utvecklare och skapa värdefulla kontakter inom banken
  • Jobba på ett företag som präglas av naturliga karriärvägar som värnar om din vidareutveckling.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som internkonsult kommer du att tillhöra ett centralt område inom Handelsbanken och över tid jobba som .NET-utvecklare mot bankens olika verksamheter i Stockholm. Det finns många spännande pågående initiativ där du får möjlighet att växa som .NET-utvecklare och kommer att involveras i både nyutvecklingsprojekt samt vidareutveckling- och förvaltningsprojekt. Uppdragen du involveras i kommer att variera beroende på behov internt men även matchas utifrån önskemål och handlingsplan.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som internkonsult kommer du att tillhöra ett nybildat område som verkar gentemot bankens olika verksamheter. Området har som mål att växa inom både .Net och Java.

VEM ÄR DU?

Här kommer du att trivas om du tilltalas av att hela tiden utmanas och växa som utvecklare. Du gillar variation samt möjligheten att få jobba mot affärskritiska- och transaktionsintensiva system. Vi ser framföra oss en person som gillar att vara med och påverka både verksamhet såsom sin egen utveckling samt tilltalas av att få vidareutveckla och förvalta tunga backendsystem.

Du har troligtvis flerårig erfarenhet av utveckling samt förståelse för processen i en stor organisation med höga krav på tillgänglighet, kvalitet och säkerhet. För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper om .NET och SQL-server samt van att använda och skriva tjänster i WCF. Vi ser även att du har vana att arbeta med agila metoder.

Du har med fördel arkitekturell erfarenhet och arbetat med systemdesign för .NET system.

I rollen kommer du ha många kontakter inom hela koncernen vilket innebär att både svenska och engelska är ett krav.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Några ord om oss Handelsbanken IT`s nybildade internkonsultområde inom .NET och Java söker nu erfarna Javautvecklare att arbeta med prioriterade utvecklingsinitiativ inom IT organisationen. Vår utvecklingsavdelning inom Handelsbanken IT är mitt uppe i ett spännande teknikskifte där det finns möjlighet att vara med och bygga upp våra nya Javasystem med teknik som ligger i framkant. Våra värderingar grundar sig på en stark tro på våra medarbetares förmåga. Därför kan du, om du har viljan och ambitionen, få stort ansvar hos oss. Vi är placerade i centrala Stockholm

Liknande jobb

Liknande jobb