VDI-/ virtualiseringstekniker till Handelsbanken

Rekryterare
Handelsbanken
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 2 oktober 2017
Stängs
den 19 oktober 2017
Ref:
F2D03D02-99B1-499A-A08C-F446E1603CC8
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en IT-tekniker som har erfarenhet av VMware view, Xendesktop och/eller Hyper-V med generella kunskaper inom virtualisering?

Som VDI/virtualiseringstekniker på Handelsbanken kommer du att få vara med på en unik resa där din kompetens kommer att vara värdefull för deras fortsatta tekniska satsning!

Om du vill arbeta i en organisation som tar hand om och satsar på sin personal genom kompetensutveckling och naturliga karriärvägar kommer du att trivas hos Handelsbanken. Här kommer du komma in i ett spännande skede där du kommer få förutsättningar att påverka framtidens teknikval inom Virtualiseringen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

  • Vara med på en spännande resa inom ett område där det händer mycket
  • Fokusera på hela virtualiseringsplattformen och specialisera dig mot ny teknik samt få visa riktning framåt
  • Jobba med stora och komplexa system hos en arbetsgivare vars tro på individen genomsyras av hela verksamheten

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara en del av ett team om 4 seniora tekniker med ansvar för virtualiseringsplattformen. Ditt fokus kommer till en början vara att stötta upp inom VMware (view/ VDI) samt 3e linjen support. Men med tiden kommer du successivt att medverka vid framtagandet av en plan för den tekniska riktningen framåt.

I tjänsten ingår beredskap var 5-6 vecka.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen kommer du jobba nära utvecklare, systemägare och systemansvarig. Position är placerad på Handelsbankens IT-avdelning på Gärdet i Stockholm

VEM ÄR DU?

Här kommer du att trivas om du är kreativ och motiveras av att driva tekniken framåt. Du har goda kunskaper inom olika virtualiseringstekniker och troligtvis djupa kunskaper inom VMware, Citrix och/eller Hyper V. Du har ett stort intresse för ny teknik och känner dig trygg att motivera för nya lösningar, samtidigt som du har ett prestigelöst förhållningssätt och har inga problem att jobba hands on när det behövs.

Du har lätt för att se möjligheter och nya lösningar då du kan höja blicken och få en förståelse för organisationen och dess framtida utmaningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av script som ex. Powershell och C#.   

I rollen kommer du att ha kontakter inom hela koncernen vilket innebär att både svenska och engelska är ett krav.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Tycker du om att ta eget ansvar och egna initiativ? Drivs du av att tänka nytt, påverka, fatta egna beslut och vill utvecklas? Vill du vara med och utveckla framtidens bank? Då tror vi att du kommer trivas hos oss. Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Vi arbetar ständigt för att vår företagskultur med decentraliserat arbetssätt och tro på individen ska genomsyra verksamheten. Inom Handelsbanken handlar jämställdhet och mångfald om att ta tillvara hela bankens potential.

Liknande jobb

Liknande jobb