Junior och nyfiken på IT? Vi söker Supporttekniker

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 28 september 2017
Stängs
den 23 oktober 2017
Ref:
9D05DBDD-6CFD-4AF8-846E-A3FFDB87A8A9
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Junior och nyfiken på IT? Vi söker Supporttekniker i Stockholm

Ta chansen att påbörja en spännande resa inom IT-branschen!

Vi söker dig som vill arbeta med service, kundnöjdhet och problemlösning. Vi på TNG IT Digital samarbetar med många spännande kunder i Stockholmsområdet. Hos våra kunder finns härliga support-team med framförallt en sak gemensamt, -De brinner för IT!

Varmt välkommen att bli en del av vår gemenskap och våra kunders spännande utmaningar. Skicka in din ansökan idag, det tar mindre än 1 minut.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får du möjlighet att lära dig nya saker, komma i kontakt med nya företag/arbetsplatser och framförallt bli en del av ett företag som tror på mångfald. Vi människor är olika och det tycker vi är något bra. På TNG IT Digital är vi intresserade av din kompetens, inte vad du heter, vart du kommer ifrån eller vilket kön du har. Vi är stolta över att arbeta med fördomsfri rekrytering.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Supporttekniker eller Servicedesktekniker erbjuds du möjligheten att arbeta med IT-support. Arbetsuppgifterna kan variera, men den gemensamma nämnaren är att du ger service och hjälper användaren med problemlösning.


Du kommer även arbeta med:

  • Support av Windows operativ system med standardapplikationer
  • Självständigt felsöka tekniska problem och hitta lösningar på dessa
  • Lösa varierade ärenden inom Windows OS (klient och server), AD, OFFICE 365 och nätverk.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett supportteam där du tillsammans med roliga kollegor löser 1st-line ärenden på ett snabbt, kvalitativt och effektivt sätt. Du arbetar dagligen i en nära dialog med kunder och kommer ge förstklassig service. Du kommer ha möjlighet att lära dig många nya och moderna teknologier som både breddar och fördjupar din tekniska kompetens.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT. Du får gärna ha jobbat med IT-support alternativt jobbat med service och parallellt odlat ditt IT-intresse på fritiden. Vi önskar att du har studerat IT på gymnasienivå eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av helpdesk eller IT-support är ett plus. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. För att lyckas i rollen är det viktigt att du gillar att agera pedagogiskt och även har förmågan att dela med dig av dina kunskaper till kollegor. Vi tror att du är en fena på att hitta lösningar på problem.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Liknande jobb

Liknande jobb