Service Desk Agent till IT Support i Malmö

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 27 september 2017
Stängs
den 23 oktober 2017
Ref:
46132ED8-98D5-4608-AF17-F15CBC4C8F01
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Till kund i Malmö söker vi två stycken Service Desk Agents för ett uppdrag med start omgående

Har du några års erfarenhet av teknisk support och är särskilt vass inom Office 365? Är redo att utvecklas i en kundorienterad roll där du får ha mycket kontakt med andra människor? Då kan uppdraget som Service Desk Agent vara rätt för dig. Uppdraget startar omgående så skicka in din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Service Desk Agent får du arbeta i en självständig roll med många kontaktytor. Med tidigare erfarenhet av Servicedesk eller Backoffice får du chansen att ge högklassig support till kunder och externa parter. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av goda förmåner.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetet innefattar felsökning/felavhjälpning, installationer av applikationer och program samt hantering av beställningar. Som Service Desk Agent har du ägandeskap och uppföljningsansvar för dina ärenden och vid behov även eskalering av ärenden till bakre support. För att göra ett gott arbete behöver du kunna ta till dig kunskap om kundernas verksamhet, tekniska miljö, applikationer samt avtal.

Några av de tekniska områden du kommer att arbeta med:

  • Windows 7/10
  • Citrix
  • Outlook och Exchange
  • Active Directory
  • MS Office och Exchange
  • Nätverk, VPN, mobilt bredband
  • Skrivare och skrivarhantering
  • Hårdvarurelaterade frågor
  • Office 365

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta ute hos vår kund i centrala Malmö. Då behovet är stort ser vi gärna att du kan starta omgående.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen krävs att du har några års erfarenhet av teknisk support och att du har god kunskap inom Office 365. Du har mycket goda tekniska kunskaper och ett brett intresse för teknik. 

Då rollen innebär mycket kontakt med andra människor är det viktigt att du är serviceinriktad och lyhörd. Då teamet arbetar i högt tempo är du som person stresstålig och trivs i en snabb och omväxlande miljö.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Liknande jobb

Liknande jobb