Supporttekniker / IT-support till Grant Thornton

Rekryterare
Grant Thornton
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 19 oktober 2017
Stängs
den 31 oktober 2017
Ref:
9A52B6E3-83D8-4FED-A2A7-98190A991965
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

På Grant Thornton erbjuds du möjligheten att arbeta i en bred IT-supportroll med närhet till användarna!

Lockas du av att få verka i en roll där du får vara med och påverka och effektivisera företagets framtida arbetsrutiner?

Grant Thorntons IT funktion har en utpräglad idé om att allt startar med en framgångsrik supportfunktion. Supportteknikerna är IT:s ansikte utåt och i det ligger ett stort ansvar. På Grant Thornton får du därmed möjligheten att både utveckla dina tekniska-, personliga och sociala kunskaper.

Välkommen att bli en del av ett företag i utveckling!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du att få en central roll i en organisation som uppmuntrar sina medarbetar att ta egna initiativ. Här kommer du bland annat att få:

  • Supportera medarbetare på en av Sveriges attraktivaste arbetsplats
  • Varierad roll med möjlighet att vara med i hela supportkedjan
  • Komma in i ett spännande skede där en ny organisationsstruktur växer fram. Du erbjuds möjligheten att påverka bland annat processer och arbetssätt

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta i företagets helpdesk och ge support till företagets anställda via telefon och mail men även på plats. Du kan även få andra uppgifter på IT-avdelningen som lämpar sig för Supporttekniker som vill ta mer ansvar.

Eftersom det är ett litet team som löser merparten av alla ärenden får du här möjligheten att lära och utveckla dig själv och både få och förmedla din kunskap vidare.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av Grant Thorntons centrala IT funktion som sitter på Sveavägen i centrala Stockholm. Det här är ett konsultuppdrag på initialt 9 månader. För rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kund.

VEM ÄR DU?

Vi vill komma i kontakt med dig som drivs av att få ta stort eget ansvar. Du trivs bäst i roller där du får ta ägandeskap, effektivisera och få vara med och påverka. Här kommer du att komma in i en organisation som förväntar sig att du driver dig själv framåt och tar egna initiativ.

Du har erfarenhet av IT-support sedan tidigare med goda IT-kunskaper inom bl.a Active directory, Office 365 och Windows operativsystem. Vi söker dig som trivs med att arbete brett med IT-support, har ett logiskt tänk och brinner för problemlösning. Vi ser gärna att du har ITIL-erfarenhet och certifiering. En annan självklarhet är att du motiveras av att ge bra service.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag. Hos oss får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är ca 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. På kontoret i Stockholm gör 350 engagerade medarbetare varje dag skillnad för våra kunder. Kontoret är centralt beläget och här finns medarbetare från alla våra affärsområden representerade., Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.