Utvecklare inom .NET/C# till ToFindOut i Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 18 september 2017
Stängs
den 18 oktober 2017
Ref:
1F399C0E-1B09-4632-9DC5-C2B0E46A2E4F
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

ToFindOut växer och söker nu en driven systemutvecklare inom .NET/C# som älskar att koda och utvecklas!

Lockas du av att jobba nära användarna och är intresserad av att vara med i hela utvecklingskedjan från idé till release? Drivs du av ett högt tempo, med stort fokus på programmering och där du själv bestämmer hur du löser dina uppgifter? Då kommer du trivas här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som utvecklare hos ToFindOut kommer du att få jobba med hela stacken från back- till frontend på ett företag som präglas av en familjär miljö. Här kommer du även att få möjligheten att driva olika projekt inom både ny- och vidareutveckling. Denna tjänst passar dig som vill jobba i ett tight team där din kompetens kommer att vara en stor bidragande faktor till ToFindOut:s fortsatta framgång.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ny- och vidareutveckling av befintliga system inom .NET
  • Utveckling i både back- och frontend
  • Möjlighet att jobba och utveckla i ny teknik
  • Vara involverad och/eller driva projekt

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som systemutvecklare hos ToFindOut kommer du att få jobba med hela utvecklingskedjan med allt ifrån kravspecificering, design, arkitektur, systemering till produktionssättning. Du kommer att ingå i ett tight och ambitiöst team som arbetar nära användarna och hyper-agilt med både back- och frontend-utveckling.

Med stort fokus på nyutveckling, i en bransch där det sällan finns klara lösningar, kommer du tillsammans med ditt team vara med och ta företagets IT-system till nästa nivå.

VEM ÄR DU?

Här trivs du som lockas av att arbeta affärsnära på ett mindre och familjärt företag där du och din kompetens blir sedd. Du känner dig bekväm med alla delar inom utvecklingsprocessen och tycker om att jobba med snabba releaser. Du har troligtvis några års erfarenhet som systemutvecklare med djupa kunskaper inom:

  • .NET/C#-utveckling
  • HTML5, CSS3, Bootstrap och JavaScript
  • Entity Framework, samt förståelse för databaser och SQL.

 

Meriterande är om du har kunskap, alternativt intresse av:

  • Angular.js och Node.js
  • REST API:er/systemintegrationer

 

Som person har du ett stort teknikintresse och brinner för programmering och att utvecklas inom ditt område. Du har god kunskap i engelska, där det är meriterande med svenska men inget krav.  

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

ToFindOut startades år 2008 och är nu en av nordens största aktörer inom bakgrundskontroller för arbetsgivare och organisationer när de ska anställa, ingå samarbeten, genomföra företagsförvärv och investeringar. Deras syfte är att skapa trygga arbetsplatser genom att erbjuda kvalitetssäkrade bakgrundskontroller som hela tiden ska vara tillförlitliga och relevanta, där de har stort fokus på sekretess och integritet mot både kund och kandidat.

Liknande jobb

Liknande jobb