Projektledare till Atea i Örebro

Rekryterare
Atea
Plats
Örebro län, Örebro
Lön
Fast lön
Annonserat
den 13 september 2017
Stängs
den 13 oktober 2017
Ref:
1904D309-3A68-49A8-88FE-FC62EBB9FF4D
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Till Atea i Örebro söker vi en projektledare inom it / infrastruktur som kommer att arbeta mot offentlig sektor.

Vi söker en projektledare för rekrytering till Atea i Örebro. Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Våra medarbetare tar ett personligt ansvar och sätter laget före jaget. Därför är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar. Vi söker en projektledare som kommer arbeta med att leda projekt från start till mål. Du kommer vara delaktig i upphandlingar främst mot den offentliga sektorn samt har huvudansvaret för genomförandet av projekt hos våra kunder.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur med framåtanda, humor och kamratskap. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana våra kunder med våra lösningar. Och vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som vill arbeta med projektledning och då främst inom offentlig sektor. I rollen som projektledare kommer du att arbeta självständigt och metodiskt med våra projekt men också tätt tillsammans med andra kollegor som vår IT-arkitekt och övriga konsulter med att driva våra kunder framåt. Till din hjälp har du ett av IT-marknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för projektledning och en vältrimmad leveransorganisation.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur med många formella och informella aktiviteter och med goda utvecklingsmöjligheter. Vi tillhandahåller de verktyg och möjligheter som du behöver för att utveckla dig själv och vår verksamhet. Vi har ett gemensamt syfte och mål - att göra komplicerade infrastrukturlösningar enkelt för våra kunder. Här råder högt i tak och verksamheten genomsyras av våra värderingar:

- Vi vill mer!
- Vi brinner för det vi gör!
- Vi tar personligt ansvar och sätter laget före jaget!

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med flera års erfarenhet från projektledning. Du har också kunskap om projektmetodik. Det är meriterande om du har erfarenhet inom IT infrastruktur. 

Du har ett strukturerat arbetssätt och lätt för att samverka med andra. Vidare så är du kommunikativ och tar ett stort eget ansvar. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar. Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen