Javautvecklare hos Forefront Consulting, Stockholm

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 10 oktober 2017
Stängs
den 7 november 2017
Ref:
40821876-18EC-45D1-B806-C751525491E5
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Drivs du av utmaningar och ett ständigt lärande? Ta chansen att jobba med spännande uppdrag som Javautvecklare hos Forefront!

På Forefront Consulting är det bara du som sätter gränser för hur mycket du vill utvecklas. Här kommer du erbjudas bästa förutsättningar och verktyg för att ta din tekniska kompetens till högre nivåer. Du kommer vara i en innovativ miljö med stort fokus på ny teknik, som ni tillsammans använder genom kontinuerliga workshops, meetups och utbildningar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får möjlighet att jobba i ett företag som osar engagemang och framåtanda. Företaget erbjuder löpande kompetensutveckling och goda utvecklingsmöjligheter. I centralt belägna lokaler mitt i Stockholm få du din bas och tillgång till ett stort kontaktnät av kollegor som likt dig drivs av utveckling och den senaste tekniken!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Javautvecklare hos Forefront Consulting kommer du att få en varierad roll inom olika områden och branscher där du bl.a. kommer få utveckla dig inom:

  •  Automatisering
  • Skalbara arkitekturer
  • Elastic Infrastrutur
  • Den senaste tekniken utifrån inriktning och intresse
  • Agila metoder som Continuous Delivery, Scrum och Kanban

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett team om 16 drivna personer inom affärsområdet Business Solution. Vi bryter ny mark och låter kreativiteten flöda och för dig som är redo att ta nästa steg i karriären och vill ta större ansvar så finns det möjlighet.

VEM ÄR DU?

Rollen passar dig som har god erfarenhet av Javautveckling och uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och kollegor. Du är van att arbeta i agila utvecklingsteam och uppskattar en kultur där man delar med sig av insikter och är transparent. Du drivs av ditt intresse för teknik och utveckling och du får gärna ha ambitioner att ta en mer ledande roll.

Det är meriterande om du har erfarenhet, alternativt stort intresse inom någon av följande:

  • Integrationskomponenter som Fuse, Spring, Camel, CXF, AMQ
  • Atlassian tooling eller motsvarande CI/CD-verktyg
  • Eventloggning, t ex ELK-stack
  • Spark, Storm, Kafka
  • Containerteknologi som Docker och Kubernetes

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 260 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad och Sundsvall med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi'ian, Kina. Våra största kunder är LF, ATG, Tui och Bonava.

Liknande jobb

Liknande jobb