Spännande framtid som DevOps hos GS1 i Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 6 oktober 2017
Stängs
den 5 november 2017
Ref:
457F77E7-8F69-49CA-9071-35B7C720A50B
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Spännande framtid som DevOps hos GS1 i Stockholm!

GS1 fortsätter sin spännande resa där du kommer jobba med Azure, Angular och Integration i en föränderlig miljö! Vill du åka med?

På mycket central adress med utsikt över Stockholm kommer du att få vara med från start och lägga grunden för denna nya DevOps-roll. Detta innebär att du själv kommer vara med och forma tjänsten, där du vi sidan av förvaltningsuppdraget kommer jobba brett med bl.a. molntjänster, programmering och arkitektur!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får vara en del av ett stort globalt bolag med en familjär och välkomnade atmosfär. Du kommer att involveras i flera förändringsprojekt och utvecklingsarbeten där flera komponenter kommer att ligga i molnet byggda på nya moderna databaslösningar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Utveckling och integrationer
  • Utföra analyser och bidra med förbättringsförslag
  • Ge support i ärenden som kommer in via kundtjänst och agera tekniskt stöd till kunder
  • Kravställa mot underleverantörer
  • Säkerhetsfrågor

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

 

Du kommer att jobba i ett team med andra engagerade tekniker och utvecklare som alla har olika spetskompetens. Tillsammans arbetar ni för att utveckla och kundanpassa lösningar för att tillmötesgå befintliga och nya kunder..

VEM ÄR DU?

Du tilltalas av att få bidra med dina mycket goda erfarenheter av integration och molnbaserad utveckling. Du uppskattar förändringsarbete och variationen av arbetsuppgifter som kommer med rollen som DevOps hos GS1. Du har erfarenhet av XML, JSON, .NET, Angular, JavaScript, PHP och olika databaser. Meriterande är om du har erfarenhet av web services, Azure, Biz-talk, IT-arkitektur och testautomatisering.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

GS1 Sweden ingår in en världsomspännande organisation som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt. I över 35 år har företagets drivkraft varit att förändra och förbättra företag- och branschers möjlighet att utveckla sina affärer och verksamheter. GS1 Sweden är en del av GS1s globala nätverk med mer än 110 lokala GS1-organisationer i nästan 150 länder. Företaget verkar för att utveckla och sprida globala, branschneutrala standarder och lösningar som förbättrar värdekedjan.