.NET/C# utvecklare till Handelsbankens Ecster

Rekryterare
Ecster
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 3 november 2017
Stängs
den 7 november 2017
Ref:
B103C1AC-4453-44B0-8F1B-1DA0126D2F0E
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Just nu har du som .NET/C# utvecklare möjlighet att få vara med på Handelsbankens digitala satsning Ecster!

Är du intresserad av innovativa tjänster och ny teknik? Vill du arbete som .NET utvecklare på ett område med snabba beslutsvägar och direkt påverkan på utvecklingen av produkten? Då finns möjligheten för dig här hos Handelsbankens digitala satsning Ecster AB i Stockholm!

Ecster är ett nystartat dotterbolag till Handelsbanken som erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Det här är tjänsten för dig som vill kunna påverka såväl produkt som arbetssätt! Här kommer du bland annat att få:

  • Jobba i tvärfunktionella och självstyrande team med fokus på användaren
  • Vara med på en spännande resa med fokus på ny teknik samt möjlighet att bygga nya smarta lösningar från grunden
  • Bli en del av ett bolag med snabba beslutsvägar och samtidigt tillhöra en stor, väletablerad arbetsgivare med den trygghet och allt vad det innebär.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Här kommer du som .NET utvecklare att arbetat med att ta fram och vidareutveckla digitala tjänster, för både handlare och kund. Det innebär utveckling av allt från affärslager, databas och applikationsarkitektur till Ecsters publika API.

Du kommer att ingå i ett agilt team som gärna experimenterar med metoder, tekniker och ramverk för att hela tiden effektivisera och bygga smarta lösningar. Tycker du att microservices, continuous integration/continuous delivery och cloud är intressant? Det är nämligen några saker som ligger i pipen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Området består idag av tre utvecklingsteam med fokus på olika delar av köpupplevelsen där du till en början kommer att ingå i teamet som fokuserar på nyutveckling av Ecsters kreditprocess. Kontoret är beläget i Glashuset vid Slussen.

VEM ÄR DU?

Är du en person som trivs i en föränderlig miljö, är nyfiken på att lära dig nya saker och gillar att ta ägandeskap för ditt arbete så kommer du att trivas här! Här ser vi nämligen positivt på personer med ett naturligt driv som vill vara med och påverka. Vi ser gärna att du vill växa i rollen som lead developer och ta en viktig roll i vår fortsatta resa med att utveckla Ecster digitalt framåt.
På Ecster delar man med sig av sina kunskaper och samarbetar tätt både inom/mellan agila tvärfunktionella team samt med intressenter utanför teamet varför vi ser att du är prestigelös och ödmjuk som person.

Vi ser gärna att du har:

  • Några års erfarenhet av .NET såsom ASP.NET, WCF samt web API
  • Erfarenhet av tjänsteorienterad arkitektur
  • SQL och databasmodellering
  • Erfarenhet av agila metoder

Det är ett stort plus om du har erfarenheter inom IT-säkerhet, testdriven utveckling, automatiserade tester, javautveckling, BankID eller liknande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ecster samarbetar med tusentals säljföretag över hela Sverige och erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik. I över ett halvt sekel har vi tillsammans med våra kunder utvecklat och förfinat våra produkter och tjänster. Idag har vi en bred palett av betalsätt som ger hundratusentals kunder möjlighet att finansiera allt från de små vardagsköpen till de större investeringarna. Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken.

Liknande jobb

Liknande jobb