Digital AD inom rörlig grafik till Mittmedia

Rekryterare
Plats
Örebro län, Örebro
Lön
Fast lön
Annonserat
den 2 oktober 2017
Stängs
den 1 november 2017
Ref:
1973A6F5-7B96-4C4A-A856-6D19A7025104
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

För rekrytering till Mittmedia söker vi nu en idéstark digital AD med erfarenhet av motion graphic design.

Mittmedia växer och ska nu vässa sin kommunikation inom området rörlig grafik. Till företagets koncerngemensamma inhousebyrå på avdelningen Marknad & Kommunikation söker vi nu en form- och idéstark digital AD med dokumenterad erfarenhet av arbete med motion graphic design.

Mittmedias starka lokala varumärken är nu i en mycket spännande och utvecklande tid. Som kreatör med strategiskt fokus kommer du att vara med och forma framtiden för dessa varumärken.

Placeringsort är någonstans i Mittmedialand men det är en fördel om du kan tänka dig att jobba i någon av dessa städer: Örebro, Östersund, Söderhamn eller Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En rejäl utmaning för dig som drivs av att ständigt kunna sätta dina kunskaper på prov och utvecklas. Med 28 dagstidningar, 21 nyhetssajter, 22 appar och ett prisvinnande lokal-tv-nav är Mittmedia ett av Sveriges ledande medieföretag. Här finns en användar- och innehållsanalys i absolut framkant och en kanalbredd som skapt för kreativa kommunikationslösningar.

Du kommer till en avdelning med kollegor som brinner för kommunikation, marknadsföring och lagarbete. Marknad och kommunikation hjälper koncernens varumärken att synas och skapa intresse för allt det som gör Mittmedia till ett nyskapande medieföretag och marknadsledande i 64 av Sveriges kommuner.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du är en viktig del av teamet som består av projektledare, produktionsledare, AD, copywriter och kommunikatör.
I rollen som digital AD är din huvuduppgift att leda designprocessen för egenmarknadsföringen i de digitala kanalerna men du kan ibland behöva rycka in på alla typer av jobb som förekommer på inhousebyrån.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du driver tillsammans med de andra i gänget den digitala utvecklingen på avdelningen med sikte på att höja den kreativa nivån.

VEM ÄR DU?

  • Du har relevant utbildning inom grafisk formgivning/art direction och dokumenterad erfarenhet av arbete med rörlig grafik, animering och enklare filmredigering.
  • Du har stor vana av Adobe After Effects och närliggande program. Givetvis arbetar du obehindrat i Adobe CS.
  • Du behärskar att planera, producera och publicera animation och rörlig grafik i digitala kanaler.
  • Du har alltid den bästa användarupplevelsen för ögonen, oavsett om det handlar om enklare filmer i sociala medier, animerade giffar eller prerolls för tv.

För att lyckas med uppdraget krävs att du är lyhörd och har förmåga att översätta våra uppdragsgivares behov och utmaningar till kreativa lösningar som levererar mot givna strategier och mål. Du gillar ett högt arbetstempo och arbetar effektivt. Du arbetar självständigt, har en stark vilja att bidra i teamet och vågar ifrågasätta gamla sanningar och metoder.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Med 20 nyhetssajter, 28 dagstidningar, 12 gratistidningar, 24 appar, webb-tv, webbshop, reklambyrå, tryckerier och kommersiell radio är MittMedia ett av Sveriges ledande mediaföretag. De nyhetssajter och tidningar som ingår är bland annat NA, VLT, Östersunds-Posten, Dalademokraten, Sundsvalls Tidning, Dalademokraten m fl.