Testexpert till vårt test-team

Rekryterare
Folksam
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 oktober 2017
Stängs
den 31 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du innovativ och har ett brett och genuint intresse för modern testning i en verksamhet där kvalitet och tillgänglighet är en framgångsfaktor? Då kan det här vara ett jobb för dig! Vi erbjuder dig bra anställningsförmåner och utvecklingsmöjligheter och vi sitter centralt i Skanstull!

Du ingår i test-teamet som ska stärka ITs samlade förmåga inom teststrategi, testdatahantering, testmiljösamordning och teknisk test och verkar som en behovsdriven expertgrupp. Teamet stödjer hela koncernen och vi behöver vara nyfikna på och testa olika modeller, tekniker och arbetssätt för att stödja de olika verksamheterna på bästa sätt.

Det här gör du som testexpert på Folksam

 

I din roll har du stora möjligheter att påverka hur arbetet inom testområdet ska utformas och vilka verktyg och metoder som vi inför eller avvecklar. Här kommer ditt teknik- och testintresse, din nyfikenhet och din innovation att få utrymme att frodas.

Du är med och ansvarar för att driva;

 

 

  • leda och initiera teststrategiska initiativ inom testautomatisering
  • den övergripande processen för testdatahantering
  • operativ test- och testdatasamordning inom de gemensamma releaserna
  • testmiljösamordning och testlabb
  • förvaltning av testverktyg
  • att stötta leveransteamens arbete inom test.

 


Är du den vi söker?

Du brinner för att möjliggöra innovativ utveckling och testning och är väl insatt i moderna tekniker och agila arbetssätt. Du har examen från universitet/högskola inom IT, eller jämförbar erfarenhet, och har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare har du ett stort tekniskt intresse och bred erfarenhet av mjukvaruutveckling och teknisktest.
Meriterande är:

  • ISTQB-certifiering.
  • Erfarenhet från införande av Continuous Delivery och intresse av att driva arbetet med detta införande.
  • Bred förståelse för komplex IT-miljö med flera systemmiljöer, tekniker och plattformar.
  • Goda kunskaper och erfarenheter av teknisktest och testautomation


Som person är du nyfiken, initiativtagande, självgående och lösningsfokuserad och samarbetar bra med andra. Då våra lösningar präglas av stabilitet värdesätter vi att du är strukturerad, uthållig och resultatinriktad. Du brinner för ordning och reda, utveckling och hög kvalitet. Vi ser det som en självklarhet att du håller dig uppdaterad inom området och tycker om att dela med dig av dina kunskaper.


Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag

 

Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetarnas utveckling och har bra anställningsförmåner. För att stimulera samarbete och kreativitet jobbar vi aktivitetsbaserat. Här kan du se filmen om hur det är att jobba på Folksam, www.folksam.se/att-jobba-har.

Så söker du jobbet

 

 

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev via vårt rekryteringssystem, senast den 31 oktober 2017. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Mattias Sahlström, 070-831 63 26
Fackliga företrädare: FTF Leif Blomqvist 08-772 70 10, Akademikerföreningen Mia Salonen 08 - 772 75 24 och Handels Mikael A Carlsson, 0708-31 51 32.


Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar.

 

Liknande jobb

Liknande jobb