Sogeti Sverige AB

Kvalitetsfokus + ledarskap = Testledare

Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 oktober 2017
Stängs
den 16 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för kvalitetssäkring och är en skicklig testledare?

Sogeti har kunder i flera branscher såsom detalj- och dagligvaruhandel, bank & finans, telekom, offentlig sektor, resebranschen och byggbranschen för att nämna några. Genom vår modell för karriärutveckling kan du klättra i karriären och växa genom våra nätverk och kompetensgrupperingar. Här har du möjlighet att vara med och driva på och förändra.

Gemenskap

Vi har gemensamma aktiviteter där vi stöttar varandra, delar erfarenheter och har kul. Det kan vara alltifrån stående fikastunder hos kunden till att gå och träna ihop. Vi skapar många tillfällen att träffa kollegor från Stockholm och Sverige på AW:s, teamträffar, Sogetidagar, meetups, träningsresor, löpartävlingar eller våra Innovationsdagar.

”Vi är störst inom test i Solna, Stockholm, Sverige, Världen.”

Sogeti's affärsidé bygger på att kunna erbjuda de bästa IT-konsulterna på marknaden. Våra konsulter är därför det viktigaste vi har. Vi vill att alla medarbetare stormtrivs och känner att de kan ta plats och göra sig synliga i och utanför Sogeti. Vi är ett stort bolag, men har det lilla företagets mentalitet och driv. Sogeti lever på att skapa och bygga relationer med våra kunder.

Vi är ett företag med serviceanda, en organisation där vi delar med oss av vår kunskap. Vi är lag- och projektorienterade. Flexibilitet och entreprenörskap är viktigt, liksom sökandet efter utmaning och förändring.

Sogeti och test

Sogeti är den största helhetsleverantören av kvalitetssäkring och testrelaterade tjänster.

Sogeti och test i Stockholm

Bara i Stockholm är vi över 100 medarbetare som arbetar inom vårt testområde. Det gör oss överlägset störst i huvudstaden.

Att vi är störst inom test ger oss inte bara möjligheten att erbjuda mängder av spännande och utmanande uppdrag hos kunder inom alla olika branscher. Med vår styrka får du ett kompetensutbyte med några av Sveriges främsta testare/kvalitetssäkrare inom olika områden som dagligen tar del av vårt enorma E-universitet, certifierar sig och har kul på jobbet.

Just nu söker vi testledare till flertalet av våra kunder, vill du vara med och göra skillnad?

Ring mig så berättar jag mer: 070-2634595 eller ansök via din LinkedIn- profil, det går fortare än du tror.Att arbeta som testledare på Sogeti

Som testledare på Sogeti kommer du snabbt ut i uppdrag hos någon av våra kunder där får du möjlighet att förändra, förbättra och göra skillnad. Våra kunder litar på oss och till vår kompetens att hjälpa dem lösa sina utmaningar. Det kan handla om att strukturera ett arbetsflöde eller att lyfta en funktion till nya höjder, och det är där du kommer in i bilden.

Som person är du ansvarstagande och strukturerad, du är en lagspelare som kan entusiasmera ditt team. Du är en social, drivande och innovativ person som är duktig på att identifiera kundens behov och du räds inte att lägga fram förbättringsförslag för att skapa en lösning som överträffar kundens förväntningar.

Vill du vara med och göra skillnad hos våra kunder?

Vi söker en social och innovativ person, som har lätt för att skapa kontakter med andra människor.

Tidigare arbete:

  • 3-5 års erfarenhet av test och testledning
  • Förmåga att engagera och få med sig kollegor, kunder och beställare
  • Vana att använda testverktyg, exempelvis QC, TFS/MTM, ReQtest eller Jira
  • Har en universitets- eller högskoleexamen inom IT

Kanske har du:

  • ISTQB certifiering eller likande
  • Har erfarenhet från bank, försäkring eller telecom
  • Erfarenhet av agila arbetssätt
  • Erfarenhet av att jobba med externa leverantörer

Liknande jobb

Liknande jobb