Teknisk projektledare till Frösunda IT

Rekryterare
Frösunda
Plats
Solna, Stockholm
Annonserat
den 18 oktober 2017
Stängs
den 17 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vår idé är något som är självklart i så gott som alla andra branscher, men som av någon anledning är kontroversiellt i vår: Att kunden ska få bestämma. Över sin vardag. Över sitt boende. Över sin omsorg.

Vi mäter allt vi gör och har sett att en möjlighet för kunden att bestämma över sin vardag leder till en högre kundnöjdhet, som i sin tur leder till stolta och motiverade medarbetare.
Vi på Frösunda Omsorg vill förändra, om inte världen, så åtminstone vår bransch. Det är en spännande resa som vi redan påbörjat, men utan dig tror vi inte att vi kan slutföra den. Vill du vara med?

Är du dessutom en ledare med ett brinnande intresse och förståelse för IT? Vill du även vara med och påverka den digitala framtiden hos ett av Sveriges ledande tillväxtföretag inom omsorg?


Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som teknisk projektledare arbetar du med att planera, hantera och ansvara för hela projektprocessen från uppstart till leverans. Du är spindeln i nätet som driver projekt i gränslandet mellan IT och verksamheten och du fungerar som den överbryggande funktionen mellan verksamheten, beställare, IT-avdelningen och Frösundas leverantörer inom det digitala området.
Projektens storlek varierar från mindre till större projekt, både räknat i antal inblandade och i projekttid, varav vissa kan vara cykliska över året. Projektens art rör sig allt från integrationsprojekt, upphandlingar, införandeprojekt och rena teknikskiften/uppgraderingar. Arbetet innebär direktkontakt med såväl beställare, leverantörer, tekniker som verksamhetens kunder. Till viss del innehåller tjänsten ett förvaltningsuppdrag av befintliga lösningar.

Formella kvalifikationer

Till den här rollen söker vi dig som har intresse för projektledning samt branschkunskap inom IT och infrastruktur. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete som It-tekniker/konsult och av arbete i någon projektmodell. Har du kunskap inom ITIL är det mycket meriterande. Flytande svenska i tal och skrift är även det ett krav.

Egenskaper

Som person är du öppen, nyfiken och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du arbetar strukturerat och är gärna med på en förändringsresa och ser fram emot att skapa och ta fram tydliga processer. Du har god förmåga att planera ditt arbete i förväg och organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt. Vidare trivs du med att arbeta både självständigt och i team med andra. Du engagerar dig gärna och har en fallenhet för att driva på och motivera andra. Givetvis är du van vid att sätta upp och hålla deadlines. Vi ser gärna att du är serviceinriktad, trivs med att skapa relationer och vill arbeta i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett gott och nära samarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

Frösunda erbjuder dig

Ett omväxlande arbete där denna roll innebär mycket frihet under ansvar. Du kommer erbjudas möjlighet att växa med ansvar.
Vi sitter i fina lokaler vid Haga Norra i Solna, med goda kommunikationsmöjligheter. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Kontaktpersoner

Tobias Knutsson, HR Specialist, telefon 010 - 130 30 44, Tobias.Knutsson@frosunda.se.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför gärna så snart som möjligt. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansökan

Ansök snabbt genom att fylla i din e-post nedan och välj fortsätt. Ange därefter engångskoden som du får i din mail och fyll i ansökningsformuläret från mobilen, paddan eller datorn.

Liknande jobb

Liknande jobb