Sogeti Sverige AB

Erfaren Business Analyst/kravledare sökes till Skövde

Plats
Skövde
Annonserat
den 20 oktober 2017
Stängs
den 23 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Arbetsuppgifter

Vi vill att Sogeti ska vara Skövdes bästa leverantör & arbetsgivare inom IT. Därför söker vi dig som vill bli vår nästa stjärnkonsult!

Som konsult och kravanalytiker arbetar du tillsammans med verksamheten hos din uppdragsgivare. Du hjälper dem i arbetet med att fånga upp, analysera och dokumentera krav och behov med fokus på IT-stöd. Du blir en viktigt del i kommunikationen mellan verksamheten och leverantören av IT-stödet.

Vi söker dig som vill arbeta med krav i roller som Kravanalytiker, Kravledare, Business analyst eller motsvarande. Som person har du ett engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du är en entusiastisk och innovativ person, som är social och har lätt för att skapa kontakter med andra människor. Hinder ser du som möjligheter, du trivs i en föränderlig miljö och har lätta för att sätta dig in i nya utmaningar.

Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att arbeta i team samt delar gärna med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Våra uppdragsgivare finns inom många olika branscher, såväl inom det privata näringslivet som inom offentlig verksamhet.I första hand söker vi rätt person, men för att klara av dessa arbetsuppgifter tror vi att du har:
  • Erfarenhet av kravarbete med inriktning mot IT-lösningar i stora komplexa organisationer
  • Kunskaper inom kravområdet avseende metoder, processer, modeller, dokumentation och spårbarhet
  • God förmåga att utrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
  • God samarbetsförmåga, samt har lätt för att arbeta självständigt
  • Erfarenhet av att driva workshops och agera moderator vid kravinsamling
  • God vana att dokumentera funktionella krav från ett verksamhetsperspektiv
  • God vana att presentera och diskutera olika lösningsförslag

Det är meriterande om du har erfarenhet från kravarbete inom tillverkande industri.

Återkom gärna till mig, Marcus, för ett kortare samtal så berättar jag mer: 072-242 23 44, marcus.schelin@sogeti.se eller ansök med CV eller LinkedIn- profil, det går fortare än du tror.