Förvaltningsansvarig

Plats
Stockholms län
Annonserat
den 19 oktober 2017
Stängs
den 18 mars 2018
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som vill arbeta i gränslandet mellan verksamhet och IT och som har god förståelse för såväl IT som verksamhetsfrågor. Till IT inom Länsförsäkringar AB söker vi nu en förvaltningsansvarig till Förvaltningsobjektet EttSak.

 

Om jobbet

Inom IT-verksamheten är utföranderollen för applikationsutveckling och applikationsförvaltning outsourcad. Din huvudsakliga roll är att operativt säkerställa att förvaltningen uppnår överenskomna servicenivåer samt fastställda mål enligt förvaltningsplan inom förvaltningsstyrning, daglig IT-drift, användarstöd och ändringshantering. Du har en aktiv dialog med verksamhet och underleverantörer och rapporterar till Förvaltningsledare IT.

EttSak är ett helt nytt objekt som avser ersätta befintliga äldre sakförsäkringssystem. Under de kommande åren kommer en förflyttning ske av försäkringsbeståndet från de äldre systemen till EttSaks system. Inspireras du av utmaningen av att få vara med från start och bygga upp en helt ny modern förvaltningsorganisation är detta arbetet för dig.

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta i en verksamhetsnära IT-organisation och som har god förståelse för såväl applikationsdrift och vidareutveckling av IT-stöd som att förstå en verksamhets behov av IT-systemstöd. Om du tidigare arbetat med förvaltning i försäkringsverksamhet ser vi det som något positivt.

Det är viktigt att du har en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. En väl fungerande samverkan med verksamhet och utländska leverantörer av den utlagda verksamheten är en framgångsfaktor. IT-verksamheten är under ständig förändring så du ska vara förändringsbenägen och kunna anpassa dig till nya situationen och ha ett intresse för att identifiera, föreslå och driva förbättringar i organisationen.   

Du ska ha erfarenhet av:

  • Operativt arbete inom applikationsdrift 
  • Arbetat inom IT-förvaltning där betydande delar varit utlagd
  • Arbetat med ständiga förbättringar med hjälp av Lean eller liknande
  • Erfarenhet av att jobba med utländska leverantörer

Vi ser att du är en strukturerad och noggrann person med god analytisk förmåga som har förståelse för komplexa flöden, beroenden och samband. Du ska vara serviceinriktad och med ett stort fokus på leverans och kvalitet.

IT inom Länsförsäkringar AB har en mycket central roll för hela Länsförsäkringars verksamhet och ansvarar för utveckling och drift av länsförsäkringsgruppens IT-miljö. Det är ett av våra viktigaste verksamhetsområden och har en viktig roll i hela bank- och försäkringsaffären. IT är en egen enhet där CIO ingår i koncernledningen.

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Vi sitter i trevliga lokaler på Gärdet i Stockholm. För våra medarbetare kan vi bland annat erbjuda egen motionsanläggning och friskvårdstimme, personalrestaurang samt förmånsportal.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar AB med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Lena Wassén, rekryteringskonsult på Experis IT, 08-508 859 02, lena.wassen@se.experis.com. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.experis.se och koppla mot tjänsten.

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Länsförsäkringar - en unik arbetsgivare

Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra.

Läs mer om Länsförsäkringar AB med dotterbolag
http://www.lansforsakringar.se/om-oss/om-lansforsakringsgruppen/lansforsakringar-ab/

Liknande jobb

Liknande jobb