Sogeti Sverige AB

IT-projektledare

Plats
Jönköping
Annonserat
den 20 oktober 2017
Stängs
den 23 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Jag heter Calle Laurén och ansvarar för Team Digitala Kanaler på Sogeti i Jönköping. Här arbetar mina stolta, kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT. Särskilt duktiga är vi i Jönköping på att utveckla lösningar inom Digitala Kanaler (Web, mobilitet,IoT), Affärssystem, samt att stötta våra kunder med specialistkonsulter inom Systemutveckling, Test, Projektledning och Verksamhetsutveckling.

Vi har spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet (98%). Här har vi kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla är något jag lägger stor vikt vid.

Vi vill att Sogeti ska vara Jönköpings bästa leverantör & arbetsgivare inom IT. Därför söker vi dig som vill bli nästa stjärnkonsult i vårt team.

Just nu söker vi nya medarbetare som är projektledare och har erfarenhet och kunskap av att leda IT- och programvaruprojekt och vill jobba som konsult. Att du är social, självgående och gillar utmaningar är givet. Ta nästa steg i karriären och jobba hos oss. Hos oss kopplar du ihop dig med andra projektledare i vårt nationella kompetensområde, specialiserat på projektledning.Det är ett plus ifall du har..
  • erfarenhet av PROPS, PPS alternativt certifiering i PMP/IPMA eller motsvarande.

  • erfarenhet av agila projekt och är certifierad inom Scrum el likn.

  • erfarenhet av moderna tekniker och plattformar.

  • du har gärna också kompetens inom något specifikt område som exempelvis web, intranät eller en viss bransch alternativt erfarenhet från offentlig sektor.

Liknande jobb

Liknande jobb