Sogeti Sverige AB

Business Analyst inom Industriell IT

Plats
Jönköping
Annonserat
den 20 oktober 2017
Stängs
den 23 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Jag heter Calle Laurén och ansvarar för Team Digitala Kanaler på Sogeti i Jönköping. Här arbetar mina stolta, kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT. Särskilt duktiga är vi i Jönköping på att utveckla lösningar inom Digitala Kanaler (Web, mobilitet,IoT), Affärssystem, samt att stötta våra kunder med specialistkonsulter inom Systemutveckling, Test, Projektledning och Verksamhetsutveckling.

Vi har spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet (98%). Här har vi kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla är något jag lägger stor vikt vid.

Vi vill att Sogeti ska vara Jönköpings bästa leverantör & arbetsgivare inom IT. Därför söker vi dig som vill bli nästa stjärnkonsult i vårt team.

Som konsult och Business Analyst arbetar du tillsammans med verksamheten hos din uppdragsgivare. Du hjälper dem i arbetet med att fånga upp, analysera och dokumentera krav och behov med fokus på Industriella IT-system. Du blir en viktigt del i kommunikationen mellan verksamheten och leverantören av IT- stödet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person har du ett engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt.

Våra uppdragsgivare finns inom många olika branscher, såväl inom det privata näringslivet som inom offentlig verksamhet.Vi ser att du har:
  • Erfarenhet av kravarbete med inriktning mot IT-lösningar i stora komplexa organisationer
  • Kunskaper inom kravområdet avseende metoder, processer, modeller, dokumentation och spårbarhet
  • God förmåga att utrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
  • God samarbetsförmåga, samt har lätt för att arbeta självständigt
  • Erfarenhet av att driva workshops och agera moderator vid kravinsamling
  • God vana att dokumentera funktionella krav från ett verksamhetsperspektiv
  • God vana att presentera och diskutera olika lösningsförslag