Sogeti Sverige AB

Utvecklare Episerver

Plats
Jönköping
Annonserat
den 20 oktober 2017
Stängs
den 23 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Jag heter Calle Laurén och ansvarar för Team Digitala Kanaler på Sogeti i Jönköping. Här arbetar mina stolta, kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT. Särskilt duktiga är vi i Jönköping på att utveckla lösningar inom Digitala Kanaler (Web, mobilitet,IoT), Affärssystem, samt att stötta våra kunder med specialistkonsulter inom Systemutveckling, Test, Projektledning och Verksamhetsutveckling.

Vi har spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet (98%). Här har vi kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla är något jag lägger stor vikt vid.

Just nu söker vi nya medarbetare som är webbutvecklare och vill växa inom webb och mobila lösningar. Att du är social, självgående och gillar utmaningar är givet. Digitala kanaler är ett av våra fyra högst prioriterade satsningsområden i Sverige, men även globalt. Hos oss kopplar du ihop dig med andra webbfantaster i något av våra nationella kompetensområden på området.

På Sogeti eftersträvar vi en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Vi jobbar i nära samarbete med våra kunder och utmanar ständigt oss själva för att skapa morgondagens lösningar. Hos oss får du möjligheten att arbeta med intressanta kunder och ingå i ett stort globalt nätverk av trevliga och kompetenta kollegor, vi erbjuder måna förmånder och stora möjligheter att utvecklas både som person och konsult. Hos oss möter du en kultur med högt i tak där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” genomsyrar vår vardag. Vi är stolta drivers av #AddHer,Sveriges största externa nätverk för kvinnor i IT-branschen.Det är ett måste att du...
  • har gedigen erfarenhet som systemutvecklare inom Web. Förmodligen kan du .NET eller/och Java riktigt ordentligt.
  • Har ngt års erfaranhet av att arbeta med EpiServer
  • kan Javascript, HTML5 och CSS
  • har goda kunskaper i Web-teknologier såsom jQuery och AJAX, ASP.Net etc.

Det är ett plus ifall du...

  • du har erfarenhet av att utveckla i SiteCore, Sitevision, Umbraco eller liknande.
  • du kan Angular, Node, React, Express eller andra ramverk för webben
  • har god känsla för design av användargränssnitt och användarupplevelse.
  • erfarenhet av utveckling av responsiv design

Liknande jobb

Liknande jobb