Systemutvecklare till branschledande teknikföretag i Nyköping

Plats
Nyköping, Södermanland
Annonserat
den 20 oktober 2017
Stängs
den 3 december 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Measure Connect Display AB (MCD) är bäst i Europa när det gäller nivåövervakning. Med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder vi molnbaserade övervakningstjänster för företag som hanterar olika typer av bulkprodukter, både i flytande och fast form.

Vi har spännande utmaningar framför oss och behöver komplettera vår utvecklingsavdelning med en ansvarsfull nyckelspelare. Vi ser framför oss hur du bidrar till att höja utvecklingstakten när du kommer ombord.

Om rollen

Som systemutvecklare arbetar du med vidareutveckling av våra produkter och systemlösningar. Kundkontakt och support hanteras i första hand av vår tekniska support. Du kommer ingå i ett mindre och erfaret utvecklingsteam där du blir delaktig i hela utvecklingsprocessen från analys/design till programmering, test och dokumentation. UX gör vi tillsammans.

Vi genomför ca. tre releaser per år och har goda rutiner för både produkt- och systemutvecklingsprocessen. Vår tekniska miljö består av följande:

Microsoft SQL 2014 SP2 Web Edition, T-SQL, Visual Studio 2017, SQL Management Studio och JIRA/BitBucket.

Kvalifikationer

  • Minst 3 års erfarenhet av systemutveckling i Microsoftmiljö
  • God analytisk förmåga
  • Mycket goda kunskaper i MS SQL och T-SQL
  • Goda kunskaper i svenska


Personliga egenskaper

Du är en självgående lagspelare som gärna delar med dig av dina erfarenheter och tycker det är roligt och stimulerande att arbeta med produktutveckling. Du har känsla för kvalité, tar eget ansvar och har en vilja att ständigt utöka dina kunskaper inom systemutveckling.

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som har högt i tak och korta beslutsvägar. Vårt företagsklimat är positivt och prestigelöst styrda av vår värdegrund: enkelhet, mänsklighet & kundnärhet. Vi prioriterar balans mellan arbete och fritid och erbjuder 37,5 timmars arbetsvecka.

Tjänsten är placerad i Nyköping, en vacker stad med nära till skärgården, restauranger, shopping och kulturupplevelser. Pulsen i Europa når du på bara ett par timmar tack vare närheten till Skavsta Flygplats, Sveriges femte största flygplats.

Skicka din ansökan till christina.bleiken@bleiken.se.

Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christina Bleiken på 070-575 68 12.


MCD är ett tjänste- och försäljningsföretag som med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder nivåövervakningstjänster för företag som hanterar olika typer av bulkprodukter, både i flytande och fast form. Vår nivåövervakningstjänst SiteInfo utvecklas kontinuerligt med målsättning att vara ett användarvänligt verktyg för effektivare logistik och orderhantering. SiteInfo gör vardagen enklare för våra kunder och MCD är tveklöst Sveriges ledande företag inom tank- och cisternövervakning. Läs mera på http://www.mcd.se

Liknande jobb

Liknande jobb