CRM-ansvarig till Rusta i Stockholm

Rekryterare
Rusta
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 9 januari 2018
Stängs
den 31 januari 2018
Ref:
3118DE8E-9208-4632-9376-D6BA96857D9D
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Rusta söker en erfaren och driven CRM-ansvarig till marknad i Stockholm som ska utveckla och driva Club Rusta

Din uppgift som CRM-ansvarig blir att säkerställa Rustas fortsatta arbete med att skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer. Rusta befinner sig i en stark tillväxtfas och just nu pågår en stor satsning på Rustas framgångsrika lojalitetsprogram. Vill du leda Rustas fortsatta CRM-arbete framåt och arbeta med marknadsföring inom detaljhandel? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en möjlighet att bli en del av en värdestyrd organisation. Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som vägledning i det dagliga arbetet. Rusta befinner sig i en stark tillväxtfas och i rollen som CRM-ansvarig får du möjlighet att fortsatta att driva utvecklingen framåt inom marknad i en spännande och utmanande roll.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ansvara för Rustas CRM-aktiviteter och kampanjer på samtliga marknader
  • Löpande arbete med analys, optimering, test och uppföljning
  • Kvalitetssäkring och utveckling av vårt CRM system och kunddatabas
  • Budgetkontroll och uppföljning
  • Personalansvar för en marknadskoordinator

Som CRM-ansvarig har du breda kontaktytor internt och din uppgift blir att säkerställa Rustas fortsatta arbete med att skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer. Du blir ansvarig för relationen med samtliga CRM-relaterade leverantörer externt.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett starkt marknadsledningsteam som tillsammans ansvarar för Rustas totala kundkommunikation. Du leder CRM-arbetet och tillsammans utvecklar och driver ni Club Rusta. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Upplands Väsby och man kommer rapportera till CMO. 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning, förslagsvis inom ekonomi eller marknad samt dokumenterad erfarenhet av CRM i liknande roll. Det är meriterande om du tidigare har jobbat inom detaljhandel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med e-handel. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Det är en förutsättning att du är en team-spelare med en prestigelös hållning i arbetet som kräver stor flexibilitet, och att du till stor del klarar att ta egna initiativ och arbetar självständigt. Du är van att arbeta med ett brett kontaktnät och är en god kommunikatör samtidigt som du har erfarenhet av att självständigt driva projekt. Vidare är du analytisk och bra med siffror. Som person är du innovativ och trivs med att sälja in dina idéer. Rusta är ett företag med ett högt tempo och starkt engagemang varför vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, driftighet och nyfikenhet. Vi söker därför en person som trivs i en flexibel, resultatinriktad och föränderlig miljö.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder hem- och fritidsprodukter i Sverige, Norge och Tyskland. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta totalt 109 varuhus i Sverige, Norge och Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.

Liknande jobb

Liknande jobb