Sogeti Sverige AB

Erfaren IT-projektledare till Karlstad

Plats
Karlstad
Annonserat
den 23 oktober 2017
Stängs
den 24 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker en engagerad och kreativ projektledare som behärskar både traditionell projektledning och agila utvecklingsmetoder, gärna DevOps.

Du har en bakgrund inom tekniken och förutom att du har minst tre års erfarenhet som projektledare så har du även ett andra ben inom arkitektur, utveckling eller med erfarenhet inom t.ex. kravhantering och/eller testledning. Det vi ser som viktigt är att du kan leda dig själv, att du kan leda/utveckla teamet och att du kan bygga och förvalta relationen med kunden.

Våra uppdrag är av skiftande storlek och livet som projektledare på Sogeti kräver ett öppet sinne och flexibilitet då vi ofta kör parallella projekt. Våra uppdrag varierar, ibland kommer du att leda egna projekt på kontoret och ibland kommer du att konsulta för kunds räkning på annan ort. Vi ser att du är verksamhetsorienterad, pragmatisk, strukturerad, självgående och drivande. Har du industriell erfarenhet är detta ett plus.

Vi erbjuder dig möjligheter att arbeta i ett väletablerat och lönsamt företag som har genomarbetade och kvalitetsmässiga processer för bland annat försäljning, leverans och kompetensförsörjning. Ta chansen att komma till en företagskultur som genomsyras av gemenskap, eget ansvar och flexibilitet. Har du dessutom förmågan att snabbt kunna sätta dig in i kundernas verksamhet och har ett stort driv är du rätt person för oss. Vi har höga förväntningar på dig, men samtidigt erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter i ett expansivt bolag med 98 % nöjda kunder.Vi söker efter dig som:
  • har universitets- eller högskoleexamen
  • har erfarenhet av att driva IT- och/eller verksamhetsprojekt
  • har erfarenhet av olika utvecklings- och projektmetoder t.ex. PPS, Scrum, DevOps
  • känner starkt för att arbeta som konsult och är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare.

Är du en certifierad projektledare inom någon metodik t.ex. PMI, IPMA, PPS och om du dessutom har industriell erfarenhet så är detta meriterande.

Är du en positiv, utåtriktad, nyfiken och drivande lagspelare som vill vara med och fortsätta utveckla Sogetis verksamhet i Karlstad? Vänta då inte med att skicka in din ansökan då rekryteringen kommer att ske fortlöpande.

Önskas ytterligare information så ring mig, Åsa Maspers, på 076-1027300.

Liknande jobb

Liknande jobb