Lead Developer inom .NET / C# till Handelsbanken

Rekryterare
Handelsbanken
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 2 november 2017
Stängs
den 4 december 2017
Ref:
181BAAF5-D4EE-4A22-A9D3-05D05E1DB60C
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu har du som Lead developer inom .NET / C# möjlighet att vara med och skapa bankhistoria hos Handelsbanken i Stockholm!

Här kommer du att få vara med i ett utmanande och inspirerande utvecklingsarbete att ta fram Handelsbankens framtida Värdepappersplattform (ASEK), vilket är ett av bankens största program någonsin!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer jobba i en organisation med ett öppet klimat och en stimulerande miljö. Handelsbanken har en stor tilltro till den enskilda individen, där du kommer ges mycket frihet att tillsammans med teamet utveckla och uppnå mål. Du kommer jobba med modern teknik, där det kommer vara en mix av nyutveckling och förvaltning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer jobba nära Arkitekter, Systemtekniker, Systemansvariga, Leverantörer och Configuration Managers. I din roll som Lead Developer är du en central utvecklare som aktivt bidrar med programmering och design, men som även kan vara mentor för andra utvecklare där du kommer stötta teamet och skapa en god kultur. Du kommer få möjlighet att påverka din egen roll, samt hur förvaltningsgruppen och utvecklingsteamet kommer arbeta framöver.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det är cirka 30 medarbetare som ingår i förvaltningsgruppen som sitter både på Torsgatan och Blasieholms torg i Stockholm. Du kommer främst ha hand om och ingå i ett team om totalt 8 utvecklare inom .NET och Biztalk.

VEM ÄR DU?

Som person har du ett stort teknikintresse, är prestigelös och har en stor förmåga och vilja att ta egna initiativ och kunna ta ett stort ansvar. Då systemet har en hög teknisk komplexitet ställer det höga krav på en god analytisk förmåga och ett intresse för såväl affärsnära som IT-relaterade frågor, då du är personen som kommer representera teamet mot affären.

Du behöver ha haft erfarenhet av att jobba nära ett affärssystem och vi ser gärna att du har en djup kunskap inom NET (C#), SQL och WCF, samt gärna kunskap och erfarenhet inom Integration och Javascript

Följande tekniker finns i ASEK-systemet, där du kommer utveckla och stötta:

  • WCF
  • ASP .Net MVC
  • Unity eller annat Dependency Injection-ramverk
  • Entity Framework
  • LINQ
  • Unit Testing

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av Biztalk-utveckling
  • Kunskap om värdepapper och verksamheten kring aktie och derivathandel.

I rollen kommer du att ha många kontakter inom hela koncernen vilket innebär att både svenska och engelska är ett krav.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Tycker du om att ta eget ansvar och egna initiativ? Drivs du av att tänka nytt, påverka, fatta egna beslut och vill utvecklas? Vill du vara med och utveckla framtidens bank? Då tror vi att du kommer trivas hos oss. Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Vi arbetar ständigt för att vår företagskultur med decentraliserat arbetssätt och tro på individen ska genomsyra verksamheten. Inom Handelsbanken handlar jämställdhet och mångfald om att ta tillvara hela bankens potential.

Liknande jobb

Liknande jobb