IT-tekniker till Atea i Stockholm

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 28 december 2017
Stängs
den 16 januari 2018
Ref:
D9FA9BC6-3BB7-42E2-BBB3-F9392EB1A83C
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du ett stort IT-intresse och gillar att jobba Hands-on med tekniken? Har du ambitioner att utvecklas? Då är du den Atea söker!

Atea söker nu en person till deras konfigurationsavdelning i Kista, Stockholm, där du kommer jobba med de senaste modellerna av bl.a. mobiler, laptops, surfplattor och servrar. Du kommer här att få använda både din praktiska och tekniska förmåga!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Atea blir du en viktig del i deras organisation, där du kommer få en varierande och spännande vardag med fokus på både hård- och mjukvara. Du blir en del av ett företag som är bland de största- och som ligger i framkant inom sitt område. De strävar ständigt för att bli ännu bättre och då mycket genom att göra sin personal bättre.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som IT-tekniker kommer du hantera tusentals produkter i månaden, där du kommer vara delaktig i hela kedjan från uppackning, till installation av mjukvara, till hantering av produkten och sedan packa ner för leverans till kund. Du kommer jobba med de senaste modellerna av bl.a. mobiler, laptops, läsplattor och servrar där du kommer hantera enklare installationer till mer komplicerade uppsättningar och felsökningar.

Du kommer jobba med både mjuk- och hårdvara, vilket innebär att du kommer få använda både din tekniska och praktiska förmåga för att lyckas.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du blir en del av ett team om 13 personer som alla har ett stort IT-intresse, där atmosfären är öppen och prestigelös och där laget alltid kommer före jaget. Du kommer vara stationerad i Kista i Stockholm och jobba kontorstid.

I denna roll kommer du börja att jobba som konsult via TNG, där det finns mycket goda möjligheter för överrekrytering till Atea.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är har ett IT-intresse, en vilja att utvecklas och som är mycket noggrann i ditt arbete. Vi ser gärna att du har ett processtänk och känner dig trygg med att ha ett systematiskt arbetssätt.
Det är meriterande om du har erfarenhet av:

  • Att tidigare jobbat som IT-tekniker/On-site tekniker
  • Windows Server
  • Linux
  • Scripting
  • Nätverk
  • Hårdvara

Det är även meriterande om du har någon form av utbildning inom IT och det är ett krav att du kan uttrycka dig flytande i både svenska och engelska.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar. Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen

Liknande jobb

Liknande jobb