CGI

Technical Architect Senior, Kiruna

Rekryterare
CGI
Plats
Kiruna
Annonserat
den 26 oktober 2017
Stängs
den 7 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi behöver nu förstärka vår konsultgrupp inom DataCenter med fler duktiga tekniker till Kiruna. Som IT- Arkitekt inom DataCenter kommer du att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Kiruna.

Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med gruppen, åtaganden kan vara nationella samt tillsammans med våra internationella kollegor.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet från stora datacenter miljöer samt en relevant högskoleutbildning inom IT eller annan erfarenhet. Under dessa år har du jobbat med design, drift, installation och support av stora IT- miljöer i större organisationer och har dokumenterad kunskap från marknadsledande produkter.

Sannolikt har du erfarenhet av nedanstående områden:

• Design, implementation och drift av stora lagringslösningar.

• Design, implementation och drift av fysiska och virtuella datacenter

• Design, implementation och drift backuplösningar.

• Databaser

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Vid frågor kontakta gärna Bo Lahti, tel 0980-393 730, bo.lahti@cgi.com.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Database
  • English
  • Storage
  • Storage & Back-up
  • Swedish
  • Technical Analysis