Lead IT Architect till SCA

Rekryterare
SCA
Plats
Sundsvall, Västernorrland
Annonserat
den 26 oktober 2017
Stängs
den 17 november 2017
Kategori
It-arkitekt, Ledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

SCA söker en Lead IT Architect till enheten IT Infrastructure Services. SCA har ett flertal större och mindre produktionsenheter som samtliga är beroende av god tillgänglighet av kvalificerat IT-stöd. Enheten för Infrastruktur skall säkerställa god kvalitet och tillgänglighet för plattformstjänster, kommunikation, säkerhet och drift.


Uppdraget

Lead IT Architect ansvarar för arkitekturen hos IT Infrastructure Services samt över standarder, riktlinjer och samråder med övriga intressenter inom ansvarsområdet. Lead IT Architect ansvarar också för utveckling och genomförandet i arkitekturprocessen och infrastrukturen. För att trivas i den här rollen bör du ha både erfarenhet av och vilja att jobba både operativt och med arkitektur. Det kommer finnas stora möjligheter att påverka då SCA nyligen konsoliderade sin infrastruktur till en avdelning.

Uppdraget omfattar

  • Utveckla IT Arkitekturen för att möta affärskraven och samtidigt stödja vår IT Strategi.
  • Leda och arbeta tillsammans med våra två Infrastruktur arkitekter.
  • Delta i Service & Delivery arbete för att få insikt i nuläget.
  • Samarbeta med övriga enheter inom IT för att kunna stödja och samordna IT.
  • Skapa en process för arkitektur som involverar hela avdelningen.
  • Tillse att framtagen arkitektur stödjer våra policys och rutiner.


Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor på IT Infrastruktur. Du kommer också samarbeta med övriga delar av SCA i olika projekt eller nätverk. Din utvecklingsplan kommer vara en blandning av företagets behov och dina personliga ambitioner, där din attityd, ditt driv och prestation är avgörande. Du vill göra skillnad.

Vi erbjuder dig ett ersättnings- och förmånsprogram som är konkurrenskraftigt på den lokala marknaden, relaterat till dina individuella prestationer.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdig. Utöver detta vill vi att du ska ha god erfarenhet från IT-området. Du kan uttrycka dig flytande på engelska i såväl tal som skrift.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCA:s kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid rekryteringen.

Ytterligare information

På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

På SCA är mångfald en förutsättning för framgång, så att vi kan locka till oss de mest kompetenta individerna, stimulera fortsatt innovation och möta olika marknaders, kunders och konsumenters behov.

Kontaktpersoner

För ytterligare information om tjänsten:
Fredrik Regn
Chef IT- Infrastruktur
060-19 32 43
fredrik.regn@sca.com.

För ytterligare information om rekryteringsprocessen:
Linnea Nyström
Rekryteringsspecialist
070-26 28 416
linnea.nystrom@sca.com

Fackliga företrädare

Sveriges Ingenjörer:
Martin Holmvall
060-19 30 30

Unionen:
Maria Jonsson
060-19 30 19

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan snarast, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 17/11 2017.

 

Om SCA

Sedan juni 2017 är SCA ett självständigt börsnoterat skogsbolag med huvudkontor i Sundsvall. Med 2,6 miljoner hektar skog i norra Sverige är vi Europas största privata skogsägare. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Våra erbjudanden sträcker sig från papper för förpackningar och tryck, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och fram till effektiva transportlösningar. Vi drivs av viljan att göra saker lite bättre, oavsett om det handlar om natur och människor, nya tekniska lösningar, kostnadsmedvetenhet eller uppfylla kundernas förväntningar.