CGI

Affärskonsult inom finans - Dynamics 365 for Operations/AX, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 30 oktober 2017
Stängs
den 4 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI's Microsoft Dynamics leverans är störst i Norden. Vi växer nu ytterligare då vi har en god pipeline och ett flertal större projekt för leverans. Vi söker Dig som idag antingen arbetar som finanskonsult eller i en linjeroll inom ekonomi till vår Dynamics 365/AX-verksamhet i rollen som affärskonsult inom finans.

Som affärskonsult kommer du att arbeta med implementering och vidareutveckling av våra kunders affärssystem. Inriktningen är inom finans.
Du kommer att ingå i ett lokalt team i Göteborg med andra specialister inom Dynamics 365: utvecklare, applikationskonsulter, lösningsarkitekter, projekt- och serviceledare men du kommer också att ha ett brett nätverk och samarbeta med Dynamics 365-specialister nationellt och internationellt.
Arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige.

Rollen innebär även:

Förstudie, analys och design
Implementering och driftsättning av Dynamics AX och tilläggslösningar
Utbildning av användare

Du har god kunskap och dokumenterad erfarenhet inom ekonomiområdet, som konsult alternativt från en linjeroll inom ekonomi/system. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med affärssystem, i synnerhet Dynamics AX 2012 eller senare version.

Vi söker både mer och mindre seniora profiler.
Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du behöver vara professionell i konsultrollen och tycka om att arbeta i team för att passa in hos oss. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässig i allt du gör.

För mer information, kontakta gärna:
Ulrika Alenrot, ulrika.alenrot@cgi.com.

Finans, finance, Dynamics 365, Operations, AX, analys, design.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Microsoft Dynamics AX