CGI

Utvecklare Dynamics CRM, Kalmar

Rekryterare
CGI
Plats
Kalmar
Annonserat
den 30 oktober 2017
Stängs
den 17 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi är idag ett starkt team inom MS Dynamic CRM i Kalmar och behöver bli fler. För att kunna möta våra kunders krav och förväntningar söker vi nu utvecklare med ambitioner.

Du kommer verka hos våra kunder inom olika leveranser där Dynamics CRM är en central komponent. Arbetet kommer vara i nära relation med kunden. Din roll kommer innebära en förstärkning av vår leveransförmåga till kunder både nationellt och internationellt. Du kommer att arbeta som utvecklare i alla utvecklingsfasens delar.Vi tror att du som person är strukturerad, klarar av att balansera olika projekt och prioriteringar samt brinner för att lära dig de senaste metoderna inom utveckling. Du känner dig bekväm i konsultrollen, tar ansvar för ditt arbete, följer projektramar och tidsestimat samt kan arbeta både självständigt och aktivt tillsammans med andra i projekt.

För att du ska fungera bra i tänkt roll bör du ha goda kunskaper inom nedanstående;

C#

Javascript

WCF och/eller WebAPI

HTML5

SQL Server

Meriterande är erfarenhet av :

MS Dynamics CRM

• Sälj-, Service-, Fältservice- och Projektservice-modulerna

SQL; SSAS, SSRS, SSIS

Test

SCRUM

ITIL

Vem är du?

Vi tror att du har akademisk utbildning med ovan nämnda kompetenser med minst 3 års erfarenhet från .net relaterad utveckling. Du får gärna ha erfarenhet från Dynamics CRM men viktigast är att du har vilja att lära. Du ser en utmaning i att ta ansvar för att utveckla våra kunders verksamhet och verktyg. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och har lätt för att samarbeta. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:
Niclas Andersson, +46 (0)70 604 40 34, niclas.andersson@cgi.com.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • .NET
  • Agile / Collaborative Method
  • MS Dynamics CRM
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb