IT-tekniker för drift och storage, SEB i Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Solna
Lön
Fast lön
Annonserat
den 31 oktober 2017
Stängs
den 1 december 2017
Ref:
1082EA9A-3A83-421B-9F83-56EEEA0BA7FA
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta med nya teknologier inom storage, SAN och BLOCK, i en kommunikativ och utvecklande roll?

Nu söker vi en IT-tekniker till vår IT-verksamhet med placering i Stockholm!

Om tjänsten

Du kommer framförallt att arbeta med utveckling och förbättring av storage-lösningar för hela banken, inom SAN-storage. Fokus ligger på långsiktiga lösningar som driver vår och automationsresa. Du är också operativ i den dagliga driften, där du både planerar och följer upp trender och flöden. Tjänsten innebär en möjlighet att jobba mycket med ny teknik, då vi inom SAN och BLOCK-storage. Som tekniker har du dessutom en viktig roll i flera av bankens pågående och kommande nyckelprojekt. Du har daglig kontakt med olika intressenter inom banken, men också med leverantörer.

Du kommer att ingå i ett team på 13 personer som ansvarar för drift, förvaltning och utveckling av storagemiljön. SEB:s IT-verksamhet har runt 2 000 medarbetare och levererar kvalitativa och kostnadseffektiva IT-lösningar.

Vem söker vi?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en teamorienterad och driven person. Ditt intresse för ny teknik är gediget och du förstår storages del av helheten inom banken. Teamet du kommer att ingå i är ett tekniskt expertteam, där vi söker dig som vill ta stort ansvar för kommunikationen med bankens interna intressenter och leverantörer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av drift och storage-lösningar, med fördel i en större miljö. Det är meriterande om du har kunskap inom SAN- och BLOCK-storage sedan innan, men det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig mer. Vi ser att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT.

Att arbeta på SEB

Vi på SEB tar aktiv del i utvecklingen av de samhällen där vi finns och det har vi gjort i över 160 år. Som medarbetare hos oss är du en del av ett team med höga ambitioner - vi vill levererera service i världsklass till våra kunder. Genom genuint engagemang, samarbete och enkelhet vill vi göra det möjligt för dem att nå sina mål. Vi vet också att medarbetare som mår bra gör ett bättre jobb. Därför erbjuder vi goda möjligheter att utvecklas, liksom många förmåner inom hälsa och friskvård. Du kan också engagera dig i samhället genom några av de organisationer vi samarbetar med.

Läs gärna mer om oss, vår vision och om hur vi ser på vår roll i samhället på sebgroup.com

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb