CGI

Senior Developer/Applikationskonsult CRM, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 31 oktober 2017
Stängs
den 8 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Du kommer att arbeta med utvecklingen av Dynamics CRM i våra större utvecklingsprojekt. Arbetet innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter och naturligtvis det utvecklingsteam du arbetar med. Arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige.

Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik.

Att arbeta på CGI innebär att du får känna vår lokala närvaro och arbeta nära kunder och medarbetare samtidigt som du kan ta del av ett internationellt nätverk med ovärderliga kompetenser och resurser.

För att hela tiden bli mer kompetent kommer du att få gå kurser hos både Microsoft och andra externa leverantörer. Vi är också måna om att sprida kunskap och har därför också interna kurser och nätverk. Du får ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter!Sökande bör ha minst 3 års konsulterfarenhet som senior utvecklare, helst från Dynamics CRM. Erfarenhet från likvärdiga relationsplattformar och system kan vara meriterande. Dynamics CRM-leveransen är i de flesta fall en del av större digitaliseringsprojekt varför kunskap om närliggande system såsom Office365, Sharepoint, SQL Reporting Services, BizTalk, Silverlight/Html 5 med mera är meriterande. Fokus på utveckling men då förstår CRM.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Mikael Wennolf mikael.wennolf@cgi.com +46406933918.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • English
  • Finance
  • MS Dynamics CRM
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb