CGI

Systemutvecklare, Oskarshamn

Rekryterare
CGI
Plats
Oskarshamn
Annonserat
den 31 oktober 2017
Stängs
den 8 maj 2018
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

På vårt kontor i Oskarshamn är vi just nu inne i en expansiv tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med systemutvecklare främst med inriktning mot C#, .Net och Visual Studio.

Vi söker medarbetare för att möta våra kunders behov i deras utveckling. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i spännande uppdrag mot kund och med en delaktighet i deras affärsutveckling. Kundnärhet och personlig utveckling prioriteras av oss på CGI.

Arbetet sker ofta i team, därför är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Din grundinställning är att alltid se till kundens bästa. Vår målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och genom relevant utbildning. Utöver det så ser vi gärna att du är prestigelös och villig att dela med dig av din kunskap.Vi söker dig med goda kunskaper inom systemutveckling med tyngdpunkt inom något/några av följande tekniker:

• .Net

• C#

• Visual Studio

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med agila metoder så som Scrum eller Kanban.

God kunskap i svenska och engelska, i både tal och skrift är ett krav.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss för att inleda en diskussion om en framtida karriär inom CGI.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Magnus Petersson +46 73 398 28 08 rekrytering.sydost@cgi.com.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • .NET
  • C#
  • English
  • Microsoft Visual Studio
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb