Systemtekniker med fokus på säkerhet

Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 november 2017
Stängs
den 17 november 2017
Kategori
Krav, Nätverk, Säkerhet
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som systemtekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att förvalta och vidareutveckla Finansinspektionens säkerhetskomponenter och nätverksdesign. Du är med och driver design, konfiguration, migrering och implementation. Kravställning ur ett säkerhetsperspektiv ingår i rollen och du kommer medverka i framtagandet av säkra driftlösningar, både internt och externt. Arbetet innebär även övervakning av system och infrastruktur samt att delta i it-relaterade utvecklingsprojekt.

Du förväntas att aktivt bidra till förbättring av processer och rutiner som styr och kvalitetssäkrar arbetet.


Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta som systemtekniker med säkerhetskomponenter och nätverksdesign. Du är väl förtrogen med att hantera brandväggar, IPS, Antivirus/Antibot och Endpoint Protection. Kunskap om virtualisering och Microsofts operativsystem och dess komponenter är också viktigt i rollen. Kunskaper om lastbalansering och Linux/Unix är meriterande.

Det är också meriterande om du har relevant högskoleutbildning eller certifiering, eller på annat vis kan styrka dina kunskaper. Att dokumentera ditt arbete och att skriva instruktioner och rutiner ser du som en självklarhet.


Som person är du självgående, analytisk och beslutsam. Du är strukturerad och bidrar med gott samarbete genom att vara kommunikativ och lyhörd. Arbetet förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.


För ytterligare information är du välkommen att kontakta biträdande avdelningschef Linus Almblad på 08-408 982 12.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.


Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och relevanta betyg/intyg senast den 17 november 2017. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.
 

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 400 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb