CGI

Senior Developer.Net, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 3 november 2017
Stängs
den 12 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som idag jobbar som konsult och vill komma till ett större bolag eller dig som idag jobbar inhouse och vill testa på livet som konsult.

Vi utsågs till Top Employer 2017 eftersom våra medarbetare anses ha mycket god arbetsmiljö samt att vi kan erbjuda gynnsamma arbetsvillkor och förmåner. Här får även du med mer erfarenhet möjlighet att utvecklas! Vi fokuserar på att ha roligt tillsammans då vi ser det som en av nyckelfaktorerna till kvalité och lyckade affärer.Som erfaren utvecklare kommer du att få ta en framträdande roll i teamet där bland annat mentorskap för nyanställda och kundkontakt är en viktig del i tjänsten. Då vi behöver utöka med fler erfarna utvecklare på .Net plattformen finns det möjligheter till olika fokus i det dagliga arbetet. Dels behöver vi dig som vill fokusera främst på utveckling av Episerver som baserad på Microsofts .Net-plattform. Dels behöver vi dig som vill arbeta med .Net utveckling i övrigt.

Du kommer även arbeta med utveckling av applikationer samt för den som är intresserad med viss support av affärssystem. Möjlighet till app-utveckling finns också.
Projekten kan vara både internt mot tillsammans med andra CGI-kollegor och extern hos kunder.Som utvecklare kommer du att få ta en framträdande roll och vi tror därför på driv från din sida och att du kommer med egna initiativ för att driva projekten framåt. Vi tror att du vill dela med dig av din kompetens inom området och samtidigt fortsätta att utvecklas. Hos oss råder en öppenhet mellan kollegorna och chefer och man tar gärna hjälp av varandra, så för att trivas bollar du gärna dina idéer med teamet och är ödmjuk i din roll.

Vi ser att du har:

Examen inom relevant IT-utbildning, med fördel fokus på .NET. Vidare har du goda kunskaper av utveckling i .NET samt 3 - 5 års erfarenhet inom området.

Det är meriterande om du har:

Erfarenhet av Episerver eller andra .Net-baserade system
Erfarenhet av app-utveckling
Jobbat med införsäljning

För mer information, kontakta gärna:

Anna-Karin Pörscke, anna-karin.porscke@cgi.com, +46 70 8513525
Patrik Kosowski, patrik.kosowski@cgi.com, +46 702 194 740
Elin Persson, e.persson@cgi.com, +46 70 9766337

Developer, utvecklare, .Net, Episerver, app-utveckling, applikationer

 

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • .NET
  • Agile / Collaborative Method
  • C#
  • English
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb