Driftansvarig för Security Operations Center till Combitech Växjö!

Rekryterare
Combitech
Plats
Växjö
Annonserat
den 2 november 2017
Stängs
den 15 december 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en IT-infrastrukturkunnig och driftkunnig person som har börjat se dig om efter din nya utmaning? Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle, och drömmer du om att få verka i ett stabilt och framtidsinriktat företag med tydligt teknik- och medarbetarfokus? Då borde du söka tjänsten som driftansvarig hos oss på Combitech!

 

Om tjänsten

Combitech Security Operations Center (CSOC) levererar säkerhetsövervakning till interna och externa kunder. Övervakningstjänsten drivs i egen infrastruktur och som Driftansvarig ansvarar du för att vi kan leverera tjänster enligt avtal. Tillsammans med kund- och verksamhetsansvariga, ansvarar du för dimensionering och anskaffning av servrar och programvara. Som Driftansvarig, har du en mängd olika kontaktytor mot såväl kunder som leverantörer, och deltar även i tekniskt sälj- och offertarbete, och med att ta fram tekniska, kundanpassade lösningar.

Du ansvarar för att CSOC:s interna infrastrukturlösning uppfyller våra högt ställda säkerhetskrav. Vidare lyfter, designar och kostnadsberäknar du behov av förändringar. Efter beslut realiserar du lösningarna med hjälp av ditt team. Tjänsten som Driftansvarig är tekniskt utmanande och stimulerande, och arbetar med bl.a. systemdesign, scripting, säkerhetsövervakning (SIEM), applikationsdrift, systemdokumentation och CM-hantering. Tjänsten ingår i ledningsgruppen för CSOC, har placeringsort Växjö, och har ett antal resdagar, främst inom Norden.

Om dig

Du har en för tjänsten relevant högskoleutbildning inom IT-området, alternativt arbetslivtillskansad kompetens som vi bedömer likvärdig, samt flerårig erfarenhet av att arbeta med IT-drift och -infrastruktur i olika miljöer. Du har ett genuint intresse för IT- och informationssäkerhet, och din tekniska bakgrund inkluderar kunskap och erfarenhet inom Linux, DNS, nätverksinfrastruktur, serverarkitektur, virtualisering och katalogtjänster. Är du certifierad inom t.ex. ITIL eller CISSP, bedöms detta som meriterande. Du uttrycker dig flytande på svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person är du kunskapsuppsökande, och drivs av att skaffa dig nya erfarenheter och kompetenser. Du är självgående och trygg i din roll, stöttar gärna dina medarbetare i deras kompetensutveckling, och trivs med att agera mentor för dina mer juniora kollegor! 

Du präglas av professionalism, och har förmågan att översätta kundens behov i tekniska lösningar och innovationer. Du är strukturerad, har förmågan att se helheten i IT-infrastrukturen, och du trivs med ett övergripande, självständigt arbete med ett processorienterat arbetssätt, där dokumentation är A och O: allt för att åstadkomma en bra och effektiv verksamhet!  Utöver detta ser vi positivt på om du har intresse och erfarenhet av viss arbets- och projektledning.

Om Combitech

Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Hos oss får du möjlighet att arbeta med intressanta kunder inom försvarsindustri, myndigheter och andra intressanta branscher. Vi är en stabil arbetsgivare, med långsiktiga och spännande uppdrag. Som medarbetare hos oss har du goda möjligheter att arbeta både nationellt och internationellt om du så önskar.

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning.

Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Kontakt och Ansökan

Combitech samarbetar i denna rekrytering med Experis IT, med lång erfarenhet av kompetensförsörjning och rekrytering av chefer och specialister. Du söker tjänsten på www.experis.se. För ytterligare information, eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Jenny Järgren på tele 0470 - 74 55 95, alternativt jenny.jargren@se.experis.com. Du hittar henne också på LI: https://www.linkedin.com/in/jennyjargren/. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser fram emot din ansökan!