Supporttekniker till stort IT-bolag i Stockholm

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 3 november 2017
Stängs
den 20 november 2017
Ref:
FFF04275-6F8B-4D78-896A-F46958552FC7
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Letar du efter ett varierande arbete som onsite-tekniker där du har möjligheter att utvecklas?

Jobbar du inom support idag och är redo vidare? Tycker du om att jobba tekniskt nära människor? Nu söker vi en serviceinriktad onsite-tekniker i Stockholm. Låter det intressant?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att arbeta som konsult åt vår kund där du kommer att bli en viktig del av deras support. Du kommer att arbeta på plats hos kunden där du har möjligheter att växa. Du kommer att få arbeta i en rörlig miljö där service är i ffokus.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ge förstklassig onsite support till kund
  • Felsökning av hårdvara samt mjukvara
  • Vara tillgänglig och öppen för nya behov

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att bli uthyrd till ett långsiktigt uppdrag ute hos kund där du kommer att ha ett härligt team med närvarande chefer. Du kommer att få arbeta i toppmoderna lokaler på Kungsholmen och arbeta varierat via onsite, telefon och mail.

VEM ÄR DU?

Motiveras du av nöjda kunder och vill alltid göra det där lilla extra? Då är det här jobbet för dig. 

Vi ser att du har studerat IT på gymnasiet och har arbetslivserfarenhet som supporttekniker eller inom service. Du kommer i tjänsten arbeta väldigt brett inom IT-support och är därför bra att du brinner för problemlösning. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska då du kommer supportera i båda språken.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Liknande jobb

Liknande jobb