Online Marketing Specialist till Staples i Borås

Plats
Västra Götalands län, Borås, Ulricehamn, Vårgårda, Alingsås, Göteborg, Herrljunga, Kungsbacka
Annonserat
den 6 november 2017
Stängs
den 27 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du driven, kreativ och har ett brinnande intresse för digital marknadsföring? Ta möjligheten att utvecklas i ett globalt företag där du själv sätter gränsen för hur långt du kan gå!

 

Staples Solutions är den ledande leverantören av arbetsplatsprodukter, tjänster och lösningar för små, medelstora och stora företag i Europa. Tack vare de integrerade lösningarna är Staples Solutions det självklara valet för att tillgodose behoven för arbetsplatser både i dag och i morgon. Vi bedriver verksamhet i 17 länder i Europa och huvudkontoret ligger i Amsterdam. Den Nordiska verksamheten har 1500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Det Nordiska huvudkontoret är i Borås och centrallager för Sverige och Danmark finns i Växjö.

http://www.staples.eu/

Arbetsbeskrivning

 

Som Online Marketing Specialist (Marknadsansvarig) för den danska marknaden har du ett stort ansvar med stora möjligheter att påverka hur Staples kommunicerar och säljer sina produkter och tjänster till små- och medelstora företag i Danmark. I dina arbetsuppgifter ingår att skapa, koordinera och utvärdera kommunikation och kampanjer, främst inom Digital Marknadsföring. I din roll ser du till att den tidsplan som ligger för digitala kampanjer följs, du säkrar upp en korrekt kommunikation på den danska marknaden och ser till att vi har rätt erbjudande till rätt kund. Det innebär att du arbetar med vår digitala kommunikation från första brief till uppföljning av aktuella KPIer.

Du arbetar även löpande med Staples.dk, dess innehåll och dess utveckling framåt med målet att skapa enkelhet för kunden och ökad konvertering av trafik som kommer från våra digitala kommunikationskanaler. Du har en daglig dialog med vårt centrala marknadsteam, vårt eCommerce team och vår produktionsavdelning i Amsterdam samt lokala intressenter på huvudkontoret i Borås.

Ansvarsområden:

  • Kampanjkoordinering på Staples.dk och Staplesnetshop.dk
  • Säkerställa rätt kommunikation till rätt målgrupp
  • Utvärdera samt kravställa på försäljning och resultat på kommunikation via Digital Marknadsföring
  • Vara Staples expert gällande den danska marknaden för små- och medelstora företagskunder
  • Förberedelse och övervakning av nya funktioner på Staples.dk vid releaser
  • Ansvar för den dagliga driften av Staples.dk

Tjänsten är placerad i Borås och du rapporterar till Marknadschef.

Vem är du?
Du har eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring/försäljning/ekonomi/e-handel eller närliggande område. Vi ser gärna att du har 2-3 års erfarenhet inom marknadsföring, helst med inriktning mot digital marknadsföring. Du har mycket goda kunskaper i Excel. Goda kunskaper i Adobe Analytics och/eller Google Analytics är meriterande. Goda kunskaper i Access eller annan databashantering är meriterande.

Tjänsten förutsätter engelska, i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i danska.

För att lyckas i rollen som Online Marketing Specialist bör du ha god förståelse inom eCommerce och digital marknadsföring, samt förstå dess koncept och helhet. Att projektleda och koordinera digital kommunikation är något du har gjort tidigare i någon form. Du har en hög ambitionsnivå och trivs med att arbeta under eget ansvar och tycker om att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har en analytisk sida och tycker om att dyka ner i siffror och statistik för att hitta nya möjligheter och kommunikationsvägar mot våra kunder. Du ska även ha goda kunskaper om den danska marknaden.

Som person är du positiv och har en ambitiös inställning. Du är van att ta eget ansvar och driva egna projekt. Du är en problemlösare som är duktig på att se saker på detaljnivå.  Du har ett proaktiv tankesätt med möjlighet att göra flera saker samtidigt.

Vad kan Staples erbjuda dig?
På Staples får du möjlighet att arbeta i ett globalt företag som värdesätter affärsmässighet där du själv sätter gränsen för hur långt du kan gå. Du erbjuds ett stimulerande och omväxlande arbete i en internationell miljö och kommer ingå i ett team som präglas av en vilja att hjälpa och stötta varandra.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar kund med Experis, en del av ManpowerGroup.

Du söker tjänsten via länken på denna sida med registrerat och uppdaterat CV. Har du frågor är du välkommen att kontakta Julia Sahlberg på telefon 0725-08 40 33 eller e-post julia.sahlberg@se.experis.com.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27 november 2017.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb