Sogeti Sverige AB

Säkerhetstestare / Cyber Security-konsult

Plats
Borlänge
Annonserat
den 10 november 2017
Stängs
den 6 december 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Om Sogeti i Borlänge

På Sogeti i Borlänge står konsulten i fokus och får möjlighet att testa nya möjligheter för din utveckling. Vi har spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet. Vi har roligt på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla är något vi lägger stor vikt vid.

Våra 80 kompetenta, glada, sociala och prestigelösa anställda i Borlänge, 1150 i Sverige och över 20 000 i världen hjälper våra kunder inom olika branscher att bli mer konkurrenskraftiga och när vi inte gör det så åker vi bl.a. skidor i Romme med våra familjer, har vår- höst och sommarfester och inte minst har vi väldigt kul tillsammans.

Tillsammans med vårt systerbolag Capgemini är vi ett stort IT-konsultbolag, verksam i världens alla hörn. Hos oss finns möjligheter att arbeta både lokalt, nationellt och i en global miljö.

Sogeti och Cyber Security

Sogeti är en helhetsleverantör av Cyber Security-tjänster. Cyber Security är vårt samlingsnamn för säkerhetslösningar från strategi och arkitektur till penetrationstest och IT forensics. Våra säkerhetstjänster täcker IT, informationssäkerhet, industriella system och data vilket stöttar våra kunders digitala transformation med säkerhet som en nyckelkomponent. Säkerhet är inte ett yrke hos oss. Säkerhet är något som genomsyrar allt vi gör. Vi är rådgivande. Vi skyddar. Vi övervakar. Vi levererar säkra tjänster.

Vi har etablerat Sogetis globala tjänster på den svenska marknaden med gott resultat, stort intresse och hög efterfrågan från våra kunder. Med ett stort nationellt kontaktnät inom säkerhetsområdet hjälper vi våra kunder att bli säkrare. Vi är även världsledande inom testning där vi har särskild expertis inom säkerhetstestning inklusive metodik och tillgångar i både hårdvara och mjukvara.

Denna möjlighet

Är du erfaren inom säkerhetsområdet och vill ta nästa steg? Eller är du en duktig utvecklare/teknisk projektledare som vill utvecklas vidare mot cyber security? Vi hjälper ett varierat utbud av större och mindre kunder inom olika branscher, landet runt. Våra kunder har olika mognadsgrad inom säkerhet, och vi strävar efter att tillsammans hjälpa dem på vägen mot en säkrare och mer lönsam verksamhet med deras behov i fokus.

Du kan komma att arbeta med säkerhetstestning, applikationssäkerhet, kodgranskning, penetrationstester, IT forensik, generell säkerhetsgranskning och projektledning. Utifrån dialog med kund kan du ta fram säkerhetsstrategier och arkitektur, skapa och underhålla en säkerhetspolicy för våra olika kunder, leda säkerhetsprojekt och genomföra analyser/skriva rapporter.

Vi söker efter dig som är analytisk, nyfiken, kommunikativ och har en väl utvecklad förståelse/intresse för IT-säkerhet. Hos oss får du arbeta med väletablerade säkerhetsmetoder, processer och verktyg så som AppScan och Burp.

Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig till mig, Li Strid på telefonnummer: 072-536 25 03 eller Joel Reyier på telefonnummer 070-319 53 82 så berättar vi mer.