Axians söker chef för IT-infrastruktur

Rekryterare
Axians
Plats
Solna, Stockholm
Annonserat
den 10 november 2017
Stängs
den 29 november 2017
Kategori
Ledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Ditt uppdrag

Vill du leda arbetet med vår IT-infrastruktur? Nu söker vi en chef till vår infrastrukturavdelning som kan säkerställa våra högt ställda krav på utveckling av våra produkter. Som chef har du även ansvar för beläggning och rätt kunskapsnivå i våra olika kompetensgrupper. Du kommer att säkerställa ett attraktivt tjänsteerbjudande där vår IT-infrastruktur ligger i framkant. Ett intressant jobb för dig som vill utvecklas inom området och vara delaktig i vår förflyttningsresa.  

IT-infrastruktur är ett högt prioriterat tjänsteområde för Axians och infrastrukturgrupp består av fyra avdelningar inom Windows, Hybrid Cloud & Datacenter, Enterprise Network och Digital Workplace. Du leder en avdelning om fyra chefer men deltar aktivt i arbetet med utveckling, drift och förvaltning. Våra avdelningar ansvar för sina produkter där ditt uppdrag är att arbeta operativt nära teamet för att vidga våra tjänsteerbjudanden. Du har en stab knuten till dig bestående av 3-4 personer som aktivt arbetar med bland annat aktivitetsuppföljning och inkommande beställningar. Du ingår i affärsenheten Cloud där du sitter i ledningsgruppen och en naturlig del i ditt arbete är att samverka inom enheten. Du rapporterar till affärsenhetschefen. Tjänsten är heltid och placerad i Solna.  

Kompetensprofil

För att lyckas i tjänsten måste du ha en övergripande teknisk förståelse för infrastruktur och vara intresserad av att utveckla och effektivisera. Du måste vara en god och tydlig kommunikatör som kan hantera frågor på olika nivåer – från tekniker till företagets ledning. Du har förmågan att motivera och leda andra mot gemensamma mål och samarbete är en naturlig del av ditt arbetssätt. Som person tar ansvar, tänker strategiskt och är strukturerad. 

Du som söker har troligen en akademisk utbildning inom exempelvis systemvetenskap, informationsteknik eller ekonomi och har erfarenhet inom IT-infrastruktur. Du har ledarerfarenhet från att leda andra chefer och kan utifrån tidigare erfarenhet växla mellan att ha ett operativt och strategiskt förhållningssätt. Du har tidigare erfarenhet från medverkan i ledningsgrupp och har genom ett tidigare resultat- och budgetansvar god ekonomisk förståelse. Vi förutsätter att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Du är en lagspelare som verkar för Axians bästa i alla lägen.

Axians erbjuder

Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett av branschens stora sourcingbolag med utveckling av produkter och erbjudanden. Då tjänsten och avdelningen är ny får du möjlighet att bygga upp och forma ditt team.  Du kommer arbeta i en global organisation som är organiserat i självständiga affärsenheter kännetecknat av entreprenörskap och självständighet. Axians är en organisation med ICT-lösningar i teknikens framkant och produkter och tjänster av kvalitet.  

Din ansökan

Vill du arbeta tillsammans med oss på Axians? Vid frågor, vänligen kontakta rekryterande chef Niklas Sundler på 072 559 04 04 eller Marie Boqvist, HR Specialist på 070 765 91 57. 

Kontaktuppgifter till fackliga representanter: Björn Bogfelt, Unionen på 08-6725 000 och Johan Granhagen, Akademikerna på 08-6725 000.

Sista ansökningsdatumet är 29 november 2017 men urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sitter du på mobilen? Du vet väl att du snabbt och enkelt kan påbörja din ansökan från mobilen och komplettera din ansökan i ett senare skede.

Om Axians

Axians, VINCI Energies varumärke inom ICT - Information and Communication Technology, designar, implementerar, driftar samt förvaltar smarta ICT-lösningar i framkant. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för våra kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation.  Axians levererar lösningar och tjänster till en bredd av organisationer inom så väl den privata som offentliga sektorn.

https://www.youtube.com/watch?v=vZ1Hqm8dzdY

Liknande jobb

Liknande jobb