Axians söker chef till vår nystartade avdelning

Rekryterare
Axians
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 13 november 2017
Stängs
den 29 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Axians söker chef till vår nystartade avdelning för applikations-, databas-, integrations- och identitetsdrifts.

Vill du vara med och påverka riktningen för vår nya spännande avdelning? Vi bygger nu upp ett team för att kunna ta hand om våra kunder utmaningar och outsourcing uppdrag. Nu söker vi dig som är en naturlig ledare med ett genuint intresse för människor och teknik. Du kommer att som chef ha en nyckelroll där ditt viktigaste mål på kort sikt är att bygga ditt team, samt säkerställa rätt beläggning och rätt kunskapsnivå på avdelningen. Du har idag direkt personalansvar för 5 personer men du kommer att behöva utöka ditt team med nya resurser i ett snabbt tempo för att klara våra kommande behov. Du har samtidigt ansvar att säkerställa ett attraktivt tjänsteerbjudande där våra tjänster ligger i framkant och är attraktiva för våra kunder. Ett intressant jobb för dig som vill utvecklas inom området, arbeta strategiskt och vara delaktig i vår förflyttningsresa.  

Som chef kommer du på sikt att arbeta nära vårt sälj- och marknadsteam där du med ditt tekniska och verksamhetskunnande stödjer och är delaktig i våra försäljnings- och anbudsprocesser. Du ingår i affärsenheten Cloud där du sitter i ledningsgruppen och en naturlig del i ditt arbete är att samverka inom enheten. Du kommer arbeta nära övriga avdelningschefer samt vårt produktutvecklingsteam och därmed ha breda kontaktytor så väl externt som internt. Du har resultat-, budget- och personalansvar, samt rapporterar till affärsenhetschefen. Tjänsten är heltid och placerad i Solna.  

Kompetensprofil

För att lyckas i tjänsten måste du ha operativ erfarenhet av applikationsdrift och applikationsutveckling samt vara intresserad av att utveckla och effektivisera. Din tekniska förståelse för området är således avgörande. Du har minst 5 års chefserfarenhet och har du erfarenhet från att leda andra chefer ser vi det som meriterande. Du har tidigare haft en liknande roll där du har byggt team och har växlat mellan att ha ett operativt och strategiskt förhållningssätt. Du har tidigare erfarenhet från medverkan i ledningsgrupp och har genom ett tidigare resultat- och budgetansvar god ekonomisk förståelse. 

Som chef är du kommunikativ, lyhörd och trygg där du ger en tydlig riktning, motiverar och samordnar så avdelningen håller rätt fokus. Du arbetar verksamhetsnära, tar initiativ samt har god samarbetsförmåga. Du är en problemlösare där du ser möjligheter och med ett beslutbenägenhet och flexibelt arbetssätt vågar testa nytt.  Du som söker har troligen en akademisk utbildning inom exempelvis systemvetenskap, informationsteknik eller ekonomi.. Har du erfarenhet från bank- och finansbranschen är det meriterande. Vi förutsätter att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Du är en lagspelare som verkar för Axians bästa i alla lägen.

Axians erbjuder

Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett av branschens stora sourcingbolag med utveckling av produkter och erbjudanden. Då tjänsten och avdelningen är ny får du möjlighet att bygga upp och forma ditt team samtidigt som du kommer ha en kundnära roll. Du kommer arbeta i en global organisation som är organiserat i självständiga affärsenheter kännetecknat av entreprenörskap och självständighet. Axians är en organisation med ICT-lösningar i teknikens framkant och produkter och tjänster av kvalitet.  

https://www.youtube.com/watch?v=vZ1Hqm8dzdY

Din ansökan

Vill du arbeta tillsammans med oss på Axians?  Vid frågor, vänligen kontakta rekryterande chef Niklas Sundler på 072 559 04 04 eller Marie Boqvist, HR Specialist på 070 765 91 57. 

Kontaktuppgifter till fackliga representanter: Björn Bogfelt, Unionen på 08-6725 000 och Johan Granhagen, Akademikerna på 08-6725 000.

Sista ansökningsdatumet är 29 november 2017 men urval kommer att ske löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb