Junior IT-support till Mercedes Benz i Malmö

Plats
Malmö, Skåne
Annonserat
den 13 november 2017
Stängs
den 26 december 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

 

Ta chansen och sök den spännande rollen som support tekniker för Mercedes Benz! Detta är ett perfekt steg i karriären för dig som vill lära dig mycket och kunna växa långsiktigt.

Arbetsbeskrivning

För vår kund, Mercedes, i Malmö så söker vi en 1st- och 2nd-line support för kundens interna och externa system. Du kommer även att arbeta med att konfigurering, felsökning och uppdatering av systemen för att göra det möjligt att lägga in nya produkter, kampanjer etc. 

Utöver detta så innefattar tjänsten följande:

Delaktigt ansvar för tekniska lösningar för digitala signaturer Digitaliseringsprojekt Konfiguration och uppdatering Dokumenthantering ​Detta är en konsulttjänst ute på Mercedes, men för rätt person så finns det möjligheter att växa in internt. 

Vem är du? 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom IT, det kan vara utbildning till tekniker med mjukvarukompetens, utvecklare eller systemvetare. Om du har även har erfarenhet av support eller liknande så ser vi detta som meriterande. Som person är det viktigt att du är strukturerad och har ett intresse för teknik och system. Du är en problemlösare och du är inte rädd för att ta för dig på en arbetsplats. Det är viktigt att du kan se vad som behöver göras och tar tag i arbetsuppgifter utan att någon säger till dig. 

Vad kan Experis erbjuda dig?

Vi anser oss inte vara som alla andra, vi är stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Här får du också en utvecklingsplan, så både du och din konsultchef har förståelse för vart du vill nå och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper på uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Här får du också en utvecklingsplan, så att både du och din konsultchef är i samförstånd med vart du vill nå och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila till hanna.ivan@se.experis.com.

Liknande jobb

Liknande jobb